KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De nieuwe 4e generatie Carmatech SAR12c
maandag november 9, 2020

Carmatech verbetert zijn SAR12 opnieuw…

De fabrikant Carmatech is vooral bekend om zijn SAR12, momenteel waarschijnlijk het beste paintball-sluipschuttersgeweer op de markt. Er is nu generatie vier van de SAR12. Deze gaat gepaard met enkele visuele veranderingen en heeft qua prestaties ook meer te bieden dan de voorgaande modellen. In de blogpost van vandaag willen we je uitleggen wat er veranderd is in de SAR12 Generatie 4 ten opzichte van de vorige modellen en waar je op moet letten bij de aankoop.

De nieuwe Nemesis 20" loop van de SAR12c Gen. 4

Carmatech heeft zijn nieuwe editie van de SAR12 voorzien van een gloednieuwe, in-house 20" Nemesis loop . Deze lopen hebben enkele voordelen ten opzichte van de oude Hammerhead lopen. De slagen en velden in de loop zijn steiler dan bij alle andere paintballlopen. met andere woorden, de bal wordt sterker rondgedraaid. Hoe hoger de rotatie, hoe nauwkeuriger de baan van de bal. Omdat de Nemesis-lopen ongeveer drie keer zoveel omwentelingen bieden als de vergelijkingsmodellen van Hammerhead en Lapco, behoren ze onvermijdelijk tot de meest precieze dingen die u vandaag op de markt kunt kopen.

De loopopstelling wordt gecompleteerd door een nieuwe mondingsrem. Dit zorgt er niet alleen voor dat de kogel zonder turbulentie en een soepeler traject naar buiten komt, maar het schotgeluid is nog stiller dan bij de vorige serie. Dit betekent dat de vierde generatie SAR12c niet meer te horen is vanaf een afstand van ongeveer 50 meter of minder en dat de schutter niet meer gelokaliseerd kan worden.

De nieuwe, ergonomische handgreep

Bij de vierde generatie werd ook een wijziging aangebracht aan de handgreep van de SAR12c. De standaard handgreep, die inmiddels drie generaties meegaat, is vervangen door een steiler gebogen en ergonomischer handvat. als schutter kun je nu nog relaxter achter het wapen liggen, zonder dat je in welke schietpositie dan ook je hand hoeft te draaien. De oude grip was soms te ver gehoekt voor de spelers in buikligging. Carmatech heeft hier aan de wensen van de spelers voldaan en de marker aangepast.

Geen omhulsel meer, maar de AR-15-adapter wordt standaard meegeleverd

Vanuit het oogpunt van de spelers heeft de optiek van de SAR12c Gen. 4 een beetje geleden, omdat Carmatech heeft besloten het zonder de beproefde metalen frontmantel te doen. Hiervoor zijn verschillende redenen. Enerzijds wordt de marker een stuk lichter. De SAR12c is behoorlijk groot en zwaar. De voormantel is mooi om te zien, maar heeft geen functie en is dus gewoon overbodige ballast. Tegenwoordig zijn spelers hun markers steeds meer aan het afslanken. – Cue CQB en eenvoudige installatie. Om deze reden heeft Carmatech ook deze stap gezet en ervoor gezorgd dat de marker overtollige kilo's verliest. Alles wat niet bijdraagt aan de prestaties van het wapen is verwijderd. Tegelijkertijd is de populaire Carmatech AR-15-adapter als standaardcomponent geïntegreerd. Deze is voorzien van een afdekkap, die zorgt voor een glad markeringsfront. Indien gewenst kan de speler de dop verwijderen en zijn SAR12 achteraf uitrusten met elke in de handel verkrijgbare AR-15-mantel. Dit biedt niet alleen meer keuze, maar kan de look nog mooier maken dan het vorige model.

Het nieuwe BlackJack Magazine – 21 schoten First Strike Ready

De kop zegt het allemaal. Met de nieuwe SAR12 Gen. 4-versie heeft Carmatech ook standaard een nieuw magazijn geïntroduceerd. Het Carmatech BlackJack Magazine (21 = Blackjack in het kaartspel) heeft een capaciteit van 21 ronden. Deze kunnen snel achter elkaar worden afgevuurd. Zonder het magazijn of iets dergelijks te draaien. Dit betekent dat de SAR12c, ondanks dat het een enkelschots sluipschuttersgeweer is, een van de hoogste magazijncapaciteiten op de markt heeft. Nog een voordeel van de nieuwe generatie markers. De BlackJack-magazijnen zijn uiteraard ook compatibel met alle voorgaande modellen van de SAR12, zodat echt alle SAR12-spelers nu kunnen genieten van de grote magazijncapaciteit.

Zelfs als we het hier alleen voor de vorm vermelden, zijn de BlackJack Magazines natuurlijk zowel voor First Strike paintballs als voor normale Cal. Geschikt voor 68 paintballen.

Eén markering – drie modelvarianten

Bij ons krijgt u de Carmatech SAR12c paintball marker in drie versies. Hetzij als relatief goedkope basisversie, die alleen de marker, twee magazijnen en een luchtsysteem bevat, of als een verbeterd model. Eerst is er de zogenaamde Complete Edition met zichtrail, telescoopvizier en tweepoot en dan is er de Supreme-versie. Dit bevat het legendarische Carmatech Supremacy Scope-sluipschuttervizier. Het is vrijwel onmogelijk om te missen, ongeacht de afstand. Naast de zichtrail en tweepoot zijn er nog twee extra magazijnen bij de levering inbegrepen. Je krijgt dus vier (!) BlackJack-magazines en begint de race met ruim 80 munitie. Dat is meer dan genoeg voor Sniper.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.