KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
DE GROTE VELDCHECK – PAINTBALL-REVOLUTIE
maandag juni 28, 2021

Gast bij Paintball Revolution in Ennepetal

In 2021 zetten wij onze Spielfeldcheck-artikelenreeks voort. In ieder nummer bezoeken wij voor u een veld en maken voor u een gedetailleerd rapport waarin we u informeren over de belangrijkste gegevens van het veld en de bijzonderheden van de afzonderlijke systemen. Deze keer zijn wij te gast in de pas gerenoveerde faciliteit van Playpaintball.de REVOLUTION in NRW. De uitbaters maakten gebruik van de lange coronapauze en bouwden het oude park helemaal opnieuw op. Het hele gebied is opnieuw ontworpen en getransformeerd in een coole spelwereld met eindtijdkarakter.

Wij zijn te gast bij Paintball Revolution in Ennepetal. Het speelveld is sinds 2018 een van de zeer succesvolle faciliteiten van de operatorgroep PlayPaintball.de. Het Paintball Revolution-veld is slechts een van de vier velden die momenteel verspreid zijn over Noord-Rijnland-Westfalen. Zoals bij alle paintballvelden van PlayPaintball.de, werden bij de gloednieuwe faciliteit in Ennepetal kosten noch moeite gespaard. Het thema van de Paintball Revolution-faciliteit is een post-apocalyptische wereld in de stijl van MadMax of Fallout. Van de "oude Playaintball.de Revolutie" is niet veel meer te zien, de faciliteit is vrijwel volledig herbouwd. De gehele infrastructuur ter plaatse is herzien en verbeterd, zo zijn er compleet nieuwe zitplekken voor klanten, een nieuw containersysteem voor registratie, nieuwe toiletten, een herziene luchttoevoer, grote barbecueplekken en nog veel meer. Ook op de velden is er veel gebeurd. Ze zijn van de grond af aan geherstructureerd. Daarnaast zijn er tal van nieuwe bekledingen geplaatst en is er veel decoratie ter sprake gebracht. Een van de vele hoogtepunten van de opnieuw ingerichte speelvelden is bijvoorbeeld een grote tankwagen, die voortaan als dekking zal dienen voor paintball-hongerige avonturiers. Je kunt hier ook in de late avonduren spelen, want de uitbaters hebben ook een compleet schijnwerpersysteem geïnstalleerd. In de toekomst zal het ook mogelijk zijn om op de nu nog gescheiden speelvelden als geheel als één groot veld te spelen met behulp van verplaatsbare netten. Dit geeft de BigGames die op zaterdag en zondag plaatsvinden een geheel nieuwe flair en biedt een aantal speelse mogelijkheden.

We ontmoetten Managing Director Niklas Bober ter plaatse en wilden weten wat spelers uit de regio in de nieuwe faciliteit kunnen verwachten. Tijdens ons bezoek heeft Niklas ons niet alleen een kijkje achter de schermen laten nemen, maar ons ook rondgeleid in de nieuwe faciliteit en kennis laten maken met de individuele velden. Maar eerst wat we hebben meegemaakt tijdens onze dagtocht bij Paintball Revolution.

Het is zaterdagochtend. Na een korte rit kwamen we aan op de Paintball Revolution parkeerplaats in Ennepetal. Voor ons ligt de ingang van het complex. Direct daarachter vinden we de registratie, het startpunt voor het paintballavontuur van vandaag. Wat meteen opvalt is de gestructureerde structuur. Wij zijn vaak onderweg op paintballvelden en bij de meeste heb je gewoon het gevoel dat je naar een paintballfaciliteit gaat. Net als bij de andere PlayPaintball.de-faciliteiten is deze op de een of andere manier anders. We voelen ons meer een pretparkbezoeker, omdat het thema van het park, met zijn uitgebreide decor, al bij de ingang begint en ons betovert. Zoals in bovenstaande tekst al uitgelegd is het thema van de faciliteit een eindtijdlandschap van heel MadMax en dat krijg je als bezoeker echt vanaf de eerste minuut te voelen. Natuurlijk, het is nog steeds paintball, maar je bent een beetje verbaasd hoeveel meer ervaringskarakter hier wordt geboden. Nadat onze groep goed is aangemeld, gaan we eerst naar de briefing. Ook hier is alles on-topic. De briefing doet meer denken aan een Call of Duty-missiebriefing dan aan een paintball-veiligheidsbriefing. De jongens trekken het probleem hier echt door. Na de briefing krijgen we eindelijk onze paintball uitrusting.

Iedereen krijgt een marker, een beschermend masker en paintballs. Het kan dus eindelijk beginnen! Omdat onze groep uit ruim acht personen bestaat, hebben we zelfs de mogelijkheid om helemaal alleen te spelen. Het is zeker een stuk relaxter, want de nieuwkomers onder ons waren in eerste instantie een beetje bang dat ze direct door de profs zouden worden neergeschoten. De organisatoren hebben dat heel goed opgelost, we kunnen op elk moment met of tegen andere groepen spelen als we willen, maar dat hoeft niet. We blijven dus de eerste paar rondes op onszelf, wennen aan de uitrusting en verkennen de gloednieuwe speelvelden. Wat ook nieuw voor ons is, is de spelmodus. Bij Paintball Revolution speel je tijdens je bezoek één keer alle speelvelden door. Het veld verandert na elke 3 rondes. Daarnaast staat er op elk veld een spelmeester die de teams verdeelt, hen door de dag loodst en iedereen vertelt wanneer het hun beurt is.

Ook als er problemen zijn met de apparatuur of als u andere vragen heeft, wordt u zeer snel en professioneel geholpen. Zoals we uit het verleden weten, is het niet vanzelfsprekend dat u altijd een direct contactpersoon aan uw zijde heeft. Managing director Niklas legt ons het principe erachter uit. “Voor ons is het heel normaal, we willen altijd aanspreekbaar zijn voor de klant en hen een nog betere ervaring bieden. Als bezoeker van ons park moet u zich op uw gemak voelen. Voor ons betekent dit dat de klant zich nergens zorgen over hoeft te maken, behalve over zijn paintballervaring. Mocht het materieel gaan staken, dan staat één van onze buitendienstmanagers klaar om voor vervanging te zorgen. Als je nieuwe paintballs nodig hebt of gewoon niet weet hoe je op het volgende speelveld moet komen, dan heb je altijd een contactpersoon bij jou in de buurt die je kan helpen." Dit principe klinkt als veel service en het lijkt te werken. . De processen op het systeem lijken erg vloeiend. Lange wachttijden? – Geen! We spelen ronde na ronde totdat we geen munitie meer hebben. Terwijl we vervolgens even uitblazen en sommigen nog een paar zakjes paintballs gaan kopen, roept de veldmanager ons toe dat we binnenkort weer aan de beurt zijn. Dus vul de marker met nieuwe munitie, vul het masker en hij kan door naar het volgende veld. U hoeft zich werkelijk nergens zorgen over te maken, alles is perfect geregeld. Dat hebben we zelden meegemaakt op paintballvelden, maar het wordt goed ontvangen. Na ongeveer drie uur zijn we plat. We hebben elk van de drie speelvelden met succes voltooid en zowel de spelers als de munitie zijn simpelweg op. Het was een mega-ervaring, maar ook ontzettend vermoeiend. Sommige speelvelden zijn erg groot en door de adrenaline die vrijkomt tijdens het spelen merk je niet echt hoeveel je beweegt. We zijn de volgende dag al zeker van flinke spierpijn. Nu is het tijd voor een kleine beloning, dus laten we afsluiten met een rondje koude drankjes. Deze kunt u uiteraard ook ter plaatse kopen. Maar als je wilt, kun je zelfs je eigen spullen meenemen, de organisator is hier erg meegaand. Onder het genot van ons drankje kijken we naar de andere spelers op de velden. We merken dat sommigen van hen aanzienlijk beter uitgerust lijken te zijn dan wij. We zien aanvalsgeweren, SWAT-borden en rookgranaten door de lucht vliegen. Dat willen wij ook! “Zoiets kun je bij ons altijd als upgrade boeken”, vertelt Niklas. “Dit maakt de spellen nog gevarieerder en spannender. Zo kun je bij je volgende bezoek een geheel nieuwe spelervaring opdoen. Dezelfde kaart, maar nieuwe, coole items om het zo maar te zeggen.” – Dat vinden wij leuk. Terwijl we ons drankje opdrinken en langzaam onze spullen inpakken voor de terugweg, plannen we al de volgende reis naar Paintball Revolution, omdat de gedachte om hetzelfde spel opnieuw te beleven met andere vereisten en de coole extra functies ons erg aanspreekt.

Onze conclusie van het nieuwe systeem, gewoon briljant. Je duikt hier echt in een totaal andere wereld. De nieuwe speelvelden zijn super gedetailleerd en gevarieerd en de mogelijkheden en variaties die de verschillende spelmodi en de extra items bieden zijn werkelijk enorm en zorgen altijd voor nieuwe actie. Dus als je zin hebt in een echt coole en gloednieuwe paintballfaciliteit, dan ben je bij PlayPaintball Revolution in Ennepetal aan het juiste adres. Wij zijn in ieder geval helemaal overtuigd en komen graag nog eens terug.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.