KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De grootste paintballwinkel van Duitsland
maandag december 17, 2018

2die4 Sports – Uw paintballaanbieder uit het Westerwald

Het bedrijf 2die4 Sports is een van de al lang bestaande paintballaanbieders in Duitsland. Baas en eigenaar Stefan Maiwald , in de scene beter bekend onder zijn bijnaam Maiwi , zit al ruim 20 jaar in het vak en kent de branche als geen ander.

In de blogpost van vandaag willen we u wat dichter bij het bedrijf 2die4 Sports brengen en u iets vertellen over de aanbieder die al enkele jaren de grootste paintballwinkel van Duitsland runt.

440 vierkante meter winkelruimte, alleen 2die4 Sports is zo groot

Geen enkele andere paintballwinkel in Duitsland komt zelfs maar in de buurt van het gebied van 2die4 Sports . In het rustige Westerwald , een flink stuk verwijderd van de bewoonde wereld, staat op een oud kazerneterrein een gebouw met meerdere verdiepingen waarin de opslagruimten, de kantoren en de genoemde paintballwinkel van het bedrijf 2die4 Sports zijn gevestigd.

In 2015 is het gehele gebouw verbouwd en opnieuw ingericht. Het resultaat is momenteel de grootste paintballwinkel van Duitsland. Zelfs wij bij Paintball Sports moeten met ons 330 vierkante meter oppervlak flink slikken. Als het op grootte aankomt, kan geen enkele concurrent gemakkelijk beter presteren dan 2Die4 .

In de ruime showroom staan veel exposities op u te wachten. Als klant wordt hier echt de complete uitrusting gepresenteerd. Van eenvoudige markeermodellen, maskers en Co2-cartridges , via apparatuur uit het middensegment tot professionele apparatuur voor toernooisporten, alles is in overvloed verkrijgbaar. Als u dus de lange weg naar het Westerwald maakt om ter plaatse advies te krijgen, moet u wat tijd meenemen om echt een volledig overzicht te krijgen en niets over het hoofd te zien.

Verf is zijn vak – Stefan Maiwald, de man achter 2die4 Sports

Maiwi groeide met zijn bedrijf 2Die4 Sports op met één product, namelijkpaintballs . Hij is een van de grootste, zo niet de grootste, paintballdealer van Duitsland. Door nauwe samenwerking met grote merken als GI Sportz en Draxxus heeft 2die4 Sports gunstige inkoopprijzen voor paintballs en is daarmee door de jaren heen niet meer weg te denken uit het Duitse paintballtoernooicircuit . Veel teams spelen tegenwoordig onder zijn vlag, of hebben in het verleden in ieder geval paintballs bij hem gekocht.

2Die4 Sports exploiteert ook 2 paintballvelden

Wat velen niet weten is dat 2Die4 ook diverse paintballfaciliteiten exploiteert. Last but not least heeft eigenaar Stefan Maiwald de expertise als leverancier van paintballvelden in heel Duitsland opgedaan door de exploitatie van zijn eigen faciliteiten.

Diep in Zuid-Duitsland is het paintballveld Günzburg een vast regionaal kenmerk. Hier beleef je plezier en actie op 4 speelvelden. Deze faciliteit wordt ook al jaren geëxploiteerd door de ervaren paintballaanbieder 2Die4 Sports .

Klik hier voor de paintball online shop van 2Die4 Sports – LINK

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.