KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De Euro Big Game 2019 met Paintball Sports
woensdag mei 29, 2019

Welkom bij de EBG – Euro Big Game 2019

Het is weer zover, het lange Vaderdagweekend staat voor de deur en de Europese paintballscene komt bijeen voor het jaarlijkse Euro Big Game-scenario-evenement in Mahlwinkel in Oost-Duitsland.

Uiteraard zijn wij van Paintball Sports er ook weer bij en willen jullie uit eerste hand vertellen wat er nieuw is en wat we tijdens de tweedaagse opbouwfase hebben gezien en gehoord.

De nieuwe Paintball Sports-stand op de Euro Big Game

Nadat onze evenementenstand vorig jaar van binnen naar Fordermann werd gebracht en zeer populair was bij de bezoekers, hebben wij ons dit jaar ook qua gevel getrakteerd op een facelift. Na enkele maanden plannen ontstond er een landschapsachtige gevel van maar liefst vier meter hoog en tien meter breed, die we bedekten met uitvoerig ontworpen spandoeken. Iedereen die ons kent, weet dat als we iets doen, we het ook goed doen en deze reputatie wilden we dan ook op de EBG 2019 nogmaals waarmaken. Of het publiek de nieuwe tribune leuk zal vinden, weten we echter pas aan het einde van het evenement. De eerste feedback was uiterst positief. Op dit moment hartelijk dank daarvoor.

Kom gerust eens langs bij de paintballsportstand op het evenemententerrein , het is de moeite waard.

Dit jaar is er veel nieuw bij de EBG…

Wat ons opviel toen we aankwamen, is dat er veel veranderd is qua structuur en structuur. Niet alleen zijn er hier en daar nieuwe gezichten in het plannings- en organisatieteam , maar er hebben ook enkele zeer serieuze veranderingen plaatsgevonden.

Zo staat de inschrijving nu veel verder op de site. Je bereikt het na ongeveer 100 meter. Van daaruit worden de bezoekers vervolgens verdeeld over de parkeerplaatsen en campings. Het plein met pantserplaten rechts van de toegangsweg wordt dit jaar blijkbaar helemaal niet gebruikt, je kunt het in ieder geval gewoon rechts laten en passeren.

Ook qua presentatie is er veel gebeurd, de organisator legt nu nog meer de nadruk op sfeer en heeft qua licht en illustratie met spandoeken het een en ander veranderd. Wat ons betreft zeer geslaagd.

De eerste indruk telt: geweldige sfeer!

Als klein hoogtepunt wordt u dit jaar direct bij de evenementenpoort begroet door een guerrilla-squadron. De artiesten, uitgerust met bedrieglijk echte wapens en gevechtsvesten, zorgen direct bij de ingang voor een echt evenementengevoel. Je hebt niet meer het gevoel dat je bij een normale ingang van de camping staat, maar meer alsof je in een wegversperring staat met gewapende opstandelingen die je eerst goed willen bekijken. Links en rechts van het pad wachten gepantserde militaire voertuigen, die blijkbaar tot de groep huursoldaten behoren. Een lust voor het oog als je het evenement betreedt.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.