KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De eerste paintball bullpup marker in massaproductie!
donderdag juli 27, 2017

Maxtact Bullpup Paintball Marker – De eerste in zijn soort.

Het nieuwste model van Maxtact is niet zomaar een model, maar markeert een mijlpaal in de ontwikkeling van paintballmarkers. Nooit eerder werd een Bullpup paintballmarker in massa geproduceerd voor de wereldwijde paintballmarkt. Er waren enkele kleinere fabrikanten en uitvinders die probeerden bestaande paintballgeweren om te bouwen en te modificeren, maar geen vergelijkbaar model als dit.

Maxtact TGR Bullpup – De feiten.

Vaak krijgen we de vraag of we meer informatie kunnen geven over het nieuwe Bullpup-model van Maxtact . We weten al veel, maar helaas nog niet alles. Sommige dingen kunnen we pas met zekerheid zeggen als we eindelijk het goede stuk in handen hebben.

Op dit punt willen wij graag onze kennis met u delen en u op de hoogte houden.

Opbouw en functie van de TGR Bullpup

De kern van de bullpup marker is de beproefde TGROne-technologie. Carrosserie- en binnenwerk werden bijna 1:1 overgenomen en voorzien van diverse opzetstukken. In principe bestaat de bullpup-marker uit de TGR-behuizing met een aangepaste achterkap met afstandsbedieningsaansluiting, een nieuwe frontmantel met verlengde loop en een nieuw type grip die het trekkermechanisme naar het voorste derde deel van de marker verplaatst. De trekkerbeweging wordt vervolgens via koppelingen in de behuizing naar achteren overgebracht naar het trekkermechanisme, dat zich naar voren onder de grendel in de behuizing bevindt.

Bouten en kleppen zijn uit de TGR gehaald omdat dit systeem zeer probleemloos werkt en zich door de jaren heen heeft bewezen.

De totale lengte van de marker, vanaf de schoudersteun tot aan de loop, bedraagt tussen de 70 en 80 cm. Helaas kunnen we dit pas nauwkeuriger zeggen als we het persoonlijk hebben kunnen meten.

tijdschriften en munitie

Maxtact gebruikt voor zijn bullpup marker dezelfde magazijnen als voor alle andere modellen. De klant kan kiezen uit 12 en 18 magazijnen in verschillende kleuren (smoke, clear) en er zowel normale Caliber 68 paintballballen als First Strike paintballs mee schieten.

Wat is precies een bullpup paintballmarker?

Bullpup-wapens zijn speciaal ontworpen voor gebruik in gebouwen en terrein met beperkte ruimte. Door de zeer korte opbouw zijn deze modellen bijzonder gemakkelijk te hanteren. Het bijzondere is de plaatsing van het vergrendelingsmechanisme in de behuizing. Bij bullpup-geweren zit dit zo ver mogelijk naar achteren in de behuizing, wat weer de installatie van veel langere lopen mogelijk maakt, wat de precisie van de kanonnen weer aanzienlijk verhoogt in vergelijking met vergelijkbare modellen van dezelfde grootte.

Bij deze modellen bevinden het magazijn, de munitiekamer en het staartstuk zich altijd direct in het gebied van de kolf. Dit maakt deze wapens zo compact en effectief.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.