KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De DPL in Corona-tijden – Seizoensupdate 2020
dinsdag juni 2, 2020

LEAGUE SEIZOEN 2020 WAT DOET DE DPL?

Ook de Duitse Paintball League moest reageren op de actualiteit en stelde de seizoensstart van dit jaar uit naar 6 juli 2020. De DPL volgt daarmee de instructies van de federale overheid. We spraken met DPL-woordvoerder Sven Reimann en vroegen hem om een officiële verklaring.

"Het belangrijkste op dit moment is kalm blijven", vertelt Sven. De verantwoordelijken voor de DPL zitten al dagen bij elkaar en hebben al besloten tot de eerste maatregelen om niet alleen het huidige seizoen te ‘redden’, maar om echt de hele competitie-operatie van een seizoen te laten plaatsvinden. In eerste instantie werd besloten om de eerste speeldag uit te stellen tot het einde van het seizoen. Hij wordt dus niet zomaar afgezegd, maar wordt later in het jaar ingehaald. Volgens de huidige planning zou dat van half september tot en met oktober zijn.

Er is ook een officiële verklaring van de DPL die een paar dagen geleden op internet en sociale media is gepubliceerd. (zie rechterpagina). Omdat de DPL niet kan zeggen hoe de zaken rond het coronavirus zich verder zullen ontwikkelen, zijn alle informatie en plannen gebaseerd op de informatie en feiten die momenteel beschikbaar zijn. Momenteel wordt ervan uitgegaan dat de huidige noodtoestand over ongeveer 6 weken voorbij is en dat het seizoen dan op tijd kan beginnen voor de tweede speeldag. Alle gegevens zijn al bijgewerkt op de officiële DPL-website (www.DPL-Online.de), zodat iedereen daar de nieuwste gegevens kan zien. Ondertussen lijkt de verwachting van de teams en spelers ongebroken. Vanaf vandaag hebben zich in totaal 294 teams ingeschreven voor het seizoen, wat spreekt voor een sterk toernooiseizoen. Laten we dus allemaal duimen dat de normaliteit snel terugkeert en dat we in 2020 met zijn allen een geweldig toernooiseizoen tegemoet gaan.

DPL Statement Corona

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.