KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De beste paintballmarkers van het seizoen 2017
vrijdag juli 21, 2017

Toernooi-paintballmarker van het seizoen 2017 – onze conclusie

Het jaar 2017 was wederom spannend in het high-end segment. Bijna alle fabrikanten hebben de een of andere verbetering bedacht en hun hoogwaardige paintballmarkers een flink stuk geüpgraded. In dit artikel willen wij u een kort overzicht geven van het seizoen 2017 en een productconclusie vanuit ons standpunt als retailers en spelers.

Welke merken en modellen paintballmarkers staan in de startblokken in 2017?

Net als de afgelopen jaren is er qua marktdominantie niet veel veranderd. Het zijn nog steeds de grote merken en fabrikanten die de markt domineren en de beslissende nieuwe producten en innovaties presenteren. Hieronder hebben wij de top 5 merken en de actuele paintball marker modellen voor u op een rijtje gezet.

Kleurstof M2

Het bedrijf Dye heeft hun modellen momenteel ontworpen voor een levensduur van 2 jaar. Net als in 2016 is de Dye M2 het vlaggenschip. Nieuw in 2017 is de MOSAir-technologie, die een paar coole nieuwe functies integreert en de marker aanzienlijk upgradet. Verdere details vindt u in het onderstaande bericht.

Planeet Eclipse Ego LV1 en Geo CS1

Zoals al jaren gebruikelijk heeft het merk Planet Eclipse dit jaar twee high-end paintballmarkers met verschillende boutsystemen op de markt. De Ego LV1, die momenteel verkrijgbaar is in versie LV1.5 , is een zeer geavanceerde stamper, terwijl de GEO CS1, die momenteel ook verkrijgbaar is in de nieuwste versie als GEO CS1.5 , een regelklepmarker is met een gesloten behuizing. Qua kwaliteit behoren beide markers tot de beste die je momenteel op de markt kunt kopen. Planet is een van de weinige merken die nog steeds de eindmontage van hun paintballmarkers in Europa, meer specifiek in Engeland, doet. Dat merk je als je voor het eerst een Planet Eclipse paintball marker oppakt. De verwerking is gewoonweg uitstekend.

DLX Luxe ijs

De Luxe Ice is de opvolger van de Luxe, die sinds 2007 op de markt verkrijgbaar is, of de latere Luxe 2.0 en Luxe OLED paintball marker modellen. In tegenstelling tot de voorgaande modellen is de Luxe Ice op veel punten opnieuw ontworpen. De look is aanzienlijk moderner en eenvoudiger geworden. De nieuwe Power Core-bout is een van de soepelste en meest efficiënte ooit. Bovendien is het gewoon duurzaam en werkt het zonder problemen. Ook het onderhoud is zeer eenvoudig dankzij het gereedschapsloze boutconcept, al is dit niet meer uniek op de markt.

Empire Vanquish 2.0

Helaas bezet de Vanquish slechts een van de lagere rangen. Hoe populair deze Luxe-kloon ook mag zijn bij spelers in de VS, hij heeft helaas nog steeds niet echt voet aan de grond kunnen krijgen in Europa, zelfs niet na enkele jaren en in de 2e serie. De Vanquish staat qua kracht en prestaties op één lijn met de Luxe 2.0 OLED, en op sommige plekken zelfs beter. Spelers worden echter nog steeds afgeschrikt door het aanzienlijk hogere gewicht, de omvangrijke ASA en het uiterlijk van de marker. Ter verdediging van Empire moet op dit punt worden vermeld dat de Vanquish 2.0 al een echte blikvanger is geworden vergeleken met het vorige model. Maar het kan nog steeds niet tippen aan de top 3 op de markt. Het zal interessant zijn om te zien waar het high-end paintballmarkersegment van Empire en de Vanquish-serie de komende jaren naartoe zullen gaan.

De grootste innovatie van 2017: Dye & Planet Eclipse op ooghoogte

Het is veilig om vanaf het begin te zeggen dat geen enkele fabrikant het wiel volledig opnieuw heeft uitgevonden. Maar waar je de individuele merken de eer voor moet geven, is dat ze hun producten altijd op een betekenisvolle manier hebben ontwikkeld om de paintballmarkers zo efficiënt mogelijk te maken.

Naar onze mening hebben Dye en Planet dit jaar de grootste vooruitgang geboekt op het gebied van innovatie en vooruitgang.

Dye heeft zijn M2- model van vorig jaar behouden en een nieuw interieur met veel gimmicks gegeven. Het nieuwe MOSAir-bord van de marker kan niet alleen draadloos worden opgeladen door inductie, maar communiceert ook met de lader en het spelersmasker via het nieuwe eVoke-systeem en geeft via akoestische signalen informatie door, zoals de munitievoorraad en de laadstatus van de batterij. Wat de individuele speler hiervan precies gebruikt, is uiteraard aan hem.

Planet daarentegen is momenteel een beetje verstrikt in de drang om te innoveren. De veranderingen zijn nooit echt groot, maar talrijk. In de afgelopen 12 maanden heeft Planet al de derde versie van zijn huidige Spole Valve High End paintball marker GEO gelanceerd. Het nieuwste model heet CS1.5 en is niet alleen optisch herzien, maar ook qua gewicht, de bout, de kleppen en de opstelling van de interne componenten. Stap voor stap heeft Planet het aanvankelijk inferieure CS1-model omgebouwd tot een high-end marker op ooghoogte, die zich nu, tegen het midden van het seizoen, niet langer hoeft te verbergen voor enig ander model op de markt.

Koop goedkope high-end paintballmarkers

Er wordt ons vaak gevraagd hoe we aan een goedkope high-end paintballmarker kunnen komen en of het zinvol is om deze tweedehands te kopen.

Aan het einde van elk seizoen lanceren de meeste merken hun nieuwe producten. Dit gebeurt meestal in oktober, tijdens de Paintball World Cup in Orlando, VS. Waarschijnlijk het grootste jaarlijkse paintballevenement in zijn soort. Net op tijd na het WK kun je meestal zien hoe de prijzen op de gebruikte markt weer een stuk dalen en kun je de ene of de andere speciale paintballmarker-aanbieding bemachtigen.

Spelers die niet altijd zo lang willen wachten, of gewoon geen zin hebben om met de oude uitrusting van vorig jaar over het veld te rennen, kunnen gewoon een nieuwe marker krijgen. Het prijsverschil bedraagt doorgaans slechts een paar honderd euro, u heeft 2 jaar volledige garantie van de dealer/fabrikant en u weet zeker dat u altijd over de nieuwste en krachtigste apparatuur beschikt. Dat is op zijn beurt een duidelijk concurrentievoordeel op het veld.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.