KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Cybermaandagkortingen voor paintballspelers
woensdag augustus 7, 2019

2 december 2019 is CYBER MAANDAG bij Paintball Sports

Black Friday wordt gevolgd door wat bekend staat als Cyber Monday. Bij veel aanbieders luidt dit vaak direct de CYBER WEEK in. Een discountfestival dat op geen enkele andere manier bestaat in de Duitse retail. Cyber Week volgt traditioneel op Black Friday, dat altijd plaatsvindt op de laatste vrijdag van november.

De dealers gebruiken de kortingscampagnes op Black Friday om hun voorraadvolume te verkleinen in een soort grootschalige speciale uitverkoop, ter voorbereiding op het komende laagseizoen. Ook dit fenomeen heeft ons niet onberoerd gelaten en daarom willen wij dit jaar niet alleen Black Friday met jullie vieren, maar ook Cyber Monday en een complete Cyber Week . Maar het is ook duidelijk dat de echt grote kortingen alleen op Black Friday beschikbaar zullen zijn. Cyber Monday is het after-sale gedeelte van Black Friday. In de regel worden er verdere kortingen verleend op individuele, geselecteerde producten, maar er zijn niet langer de grote kortingen zoals op Black Friday.

Toch zijn CYBER MONDAY en CYBER WEEK altijd een hit bij koopjesjagers.

Dit kun je verwachten op Cyber Monday bij Paintball Sports…

We willen op voorhand uiteraard niet te veel verklappen, maar ook dit jaar zullen er weer heel wat leuke kortingsacties en aanbiedingen zijn die we niet alleen op Cyber Monday, maar vanaf maandag tijdens Cyber Week aanbieden, 2 december 2019 tot en met zondag 15 december 2019. Wat dat inhoudt, leest u in detail op onze homepage, op sociale media zoals Facebook, op de verschillende Duitse paintballforums en natuurlijk in onze Paintball Sports-nieuwsbrief, die u informeert over actuele aanbiedingen en de nieuwste producten.

Wij wensen u veel voorpret voor de Cyberweek van dit jaar en als het zover is, veel plezier bij het winkelen tegen ongelooflijk lage prijzen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.