KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Continus Mag voor Dye DAM & Planet Eclipse EMEK MG100
dinsdag oktober 29, 2019

Het nieuwe True Feed-magazijn voor alle Dye DAM- en EMEK MG100-markers

Over zo'n product werd lange tijd geschreven op de paintballforums in Europa en de VS, ja, er werd gewoon om gevraagd. Nu, na ruim 2 jaar ontwikkeling, heeft het bedrijf FID, wat staat voor Flint Instrument Design, uit de VS eindelijk een werkend prototype gepresenteerd. Dit voldoet niet alleen aan de eisen van de spelers, maar overtreft deze zelfs. In onze blogpost van vandaag willen wij u graag informeren over de producteigenschappen, de releasedatum en alle bijzondere kenmerken van dit interessante nieuwe product.

Het eerste en enige True Feed magazijn met een capaciteit van 22 patronen!

Het eerste dat opvalt aan het nieuwe FID continuvoermagazijn is de enorme magazijncapaciteit. Terwijl de meeste MagFed-markers een capaciteit van 18 tot 20 ronden hebben, heeft de Continuous Feed Mag maar liefst 22 ronden . Als je First Strike Paintballs gebruikt, kun je er nog steeds 21 schoten in laden. Dit komt door de bijzondere vorm van First Strikes. Ze nemen iets meer ruimte in beslag in het tijdschrift.

Dit kleine extraatje van minimaal 10% meer munitie die je per magazijn bij je draagt, kan uiteindelijk beslissen over overwinning of nederlaag op het veld. Spelers die voorheen tevreden waren met hun Dye DAM of EMEK MG100 en zich konden laten gelden op het veld, zullen nu een geheel nieuwe game-ervaring ervaren met deze nieuwe magazijncapaciteit.

Verfijnd ontwerp en solide afwerking.

Het nieuwe magazine maakt op het eerste gezicht een zeer goede indruk. Het concept is zeer goed doordacht en het ontwerp past prachtig bij de Dye DAM en de Planet Eclipse EMEK MG100 . Je merkt visueel nauwelijks dat het een accessoire is van een externe leverancier.

Het gehele magazijnontwerp is gereedschapsloos, d.w.z. zonder gereedschap te demonteren en weer in elkaar te zetten. Het magazijn, dat uit slechts 10 afzonderlijke onderdelen bestaat, kan in slechts enkele eenvoudige stappen worden gedemonteerd voor onderhoud. Vooral het schoonmaken op het veld is zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Nog een pluspunt.

Als materiaal werd het beproefde, vezelversterkte kunststofmateriaal gebruikt, dat ook wordt gebruikt in trechters zoals de Dye Rotor . Dit maakt het magazijn bij normaal gebruik vrijwel onverwoestbaar en zou een paintballerleven lang mee moeten gaan.

Bijzonder interessant is ook het feit dat de continu-feedmagazijnen compatibel zijn met de in de handel verkrijgbare Dye DAM Magcouplers. Dit betekent dat 2 magazijnen veel sneller achter elkaar in elkaar gezet kunnen worden en herladen en afgevuurd kunnen worden. Een echte gamechanger op het veld en in lastige situaties.

Wanneer en waar kan ik het nieuwe 22 shots Dye DAM Contoinous Feed Magazine kopen?

De leverdatum was door de fabrikant vastgesteld op januari 2020. Tot die tijd zullen de MagFed-spelers wereldwijd helaas geduld moeten hebben. Maar we beloven dat het het wachten waard is.

Er is ook het Continuous Feed Magazine tegen een speciale prijs voor pre-orders. – Deze aanbieding is bedoeld voor alle klanten die eind november 2019 een of meerdere tijdschriften vooraf bestellen en bereid zijn deze vooraf te betalen. Hier krijgt u maar liefst 15% korting ten opzichte van de latere catalogusprijs. Omdat veel spelers niet slechts één tijdschrift bij zich hebben, is het een waardevolle besparing.

Paintball Sports is tevens de officiële en exclusieve distributeur van het Continuous Feed Magazine voor heel Europa. MagFed-teams, dealers en winkels, evenals organisatoren van MagFed-evenementen die geïnteresseerd zijn in de verkoop van dit product, kunnen op elk gewenst moment contact met ons opnemen. Wij kijken uit naar samenwerking.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.