KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
BunkerKinss introduceert zijn nieuwe CMD-masker
woensdag november 7, 2018

We brengen het nieuwe BunkerKings CMD-masker naar Duitsland

BunkerKings kondigde afgelopen weekend zijn eerste eigen paintballmasker aan. Het model zal zich in de high-end toernooisector bevinden en zal op de markt worden gebracht onder de modelnaam CMD (afkorting van Command).

Wij vertellen je wat het nieuwe high-end product van BunkerKings kan doen en waar jij als speler naar uit kunt kijken.

Hier zijn professionals aan het werk: Maximus Lundquist en het BK CMD paintballmasker

De ervaren Zweedse paintballprofessional Maximus Lundquist is niet alleen het gezicht achter het merk BunkerKings, maar. hij speelde ook een belangrijke rol bij het ontwerp van het BunkerKings CMD-masker .

Als professional weet hij wat belangrijk is aan een goed paintballmasker en heeft hij zijn jarenlange ervaring verwerkt in de productontwikkeling.

Het resultaat is een paintballmasker van zeer hoge kwaliteit dat comfortabel is om te dragen en een innovatieve ventilatietechnologie die nog nooit eerder in dit ontwerp is gezien en die we in de volgende sectie gedetailleerder zullen bespreken.

Het BunkerKings Commando zet nieuwe normen op het gebied van ventilatie en communicatie

Bij het ontwerpen van het Command Mask is speciale aandacht besteed aan de ventilatie. Niets is erger bij fysiek veeleisende toernooisporten dan het gevoel niet onder het masker te kunnen ademen. De CMD zet nieuwe normen op het gebied van ventilatietechniek. Dit heeft nog andere positieve bijwerkingen, zoals verbeterde communicatieve vaardigheden op het veld en een aanzienlijk verminderd risico dat het maskerglas beslaat.

Het eerste paintballmasker dat in een Kickstarter-project is gerealiseerd!

Met zijn CMD-masker betreedt BunkerKings niet alleen nieuwe wegen op het gebied van prestaties, maar ook op het gebied van productrelease en financiering.

Het Command Paintball Mask is het eerste model van een bekende fabrikant dat gefinancierd en op de markt gebracht wordt via een Kickstarter-project, een soort crowdfounding. Geïnteresseerde spelers die al zeker weten dat ze een van de nieuwe CMD-maskers willen kopen, kunnen deelnemen aan de Kickstarter-campagne en de productie van de eerste batch helpen financieren. In ruil daarvoor ontvang je je masker niet alleen als een van de eersten, maar ook rechtstreeks van de fabrikant tegen een aanzienlijk gereduceerde prijs met een korting van bijna 50% op de catalogusprijs.

Deze actie is uniek in de professionele paintballbranche, maar nu al een groot succes. De gestelde limiet van ca. 15.000 euro werd binnen enkele dagen verviervoudigd. Het is dus niet alleen duidelijk dat de vraag enorm is, maar dat het masker naar alle waarschijnlijkheid ook definitief op de markt zal komen tegen de beoogde datum van januari 2019.

Levering vanaf januari – pre-order nu tegen een gereduceerde prijs!

Volgens Bunkerkings wordt het CMD-masker al in januari 2019 geleverd. Momenteel kan het model in het kader van de Kickstarter-campagne rechtstreeks bij de fabrikant worden gekocht tegen een sterk gereduceerde pre-orderprijs. Daarna zal het masker alleen nog in de winkels verkrijgbaar zijn.

U kunt het masker ook bij ons vooraf bestellen. Ook verlenen wij tot de release een bepaalde korting op het masker. Pre-orderers moeten daarom snel zijn en hun gewenste model nu veiligstellen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.