KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Bossmode Paintball Strategievelden
donderdag juli 13, 2017

BossMode Strategievelden – Tactische paintballtraining op de tekentafel

Het merk Bossmode is afkomstig van niemand minder dan Erik "Eki" Wunsch, een van de bekendste Duitse paintballers. Erik heeft jarenlange toernooiervaring op nationaal en internationaal niveau. Nu wil hij met zijn Bossmode Strategy-velden een nieuw trainingshulpmiddel voor teams over de hele wereld opzetten.

Bijna iedere toernooispeler kent het probleem. Tot nu toe kon je de lay-outs ter plekke bestuderen, wat tijdrovend was, of je moest genoegen nemen met tweedimensionale lay-outafdrukken die je thuis samen kon bestuderen en analyseren. Beide oplossingen waren haalbaar, maar niet ideaal. De Bossmode-velden maken het mogelijk om de layout comfortabel thuis op te zetten in de originele schaal van 1:60 en deze in 3D te analyseren. Een blik vanaf de rand van de tafel is voldoende om de opnamehoek te controleren en de eerste lijnen voor de volgende ontsnapping te plannen.

Een ideale aanvulling voor de training van ambitieuze toernooiteams.

Wat kan ik verwachten bij het kopen van een Bossmode Strategieveld?

Je krijgt in principe een soort bordspel thuisbezorgd. Het hele veld past in een kleine kartonnen doos. Het speelveld, inclusief het indelingsraster en de gazonoptiek, wordt op een stuk stof gedrukt en eenvoudig op de tafel uitgerold. De hoezen zijn gemaakt van een soort composietmateriaal en worden eenvoudig op het veld geplaatst en gerangschikt op basis van de huidige lay-out, bepaald door de competitie.

Er staan veel tokens en hulpmiddelen tot je beschikking voor het plannen van bewegingen en het analyseren van vijandelijke acties. Er zijn stenen die je eigen positie vertegenwoordigen, andere die van de tegenstander. Met de cijfertegels kunnen de verschillende posities van de tegenstanders aan de respectievelijke ontsnappingen worden toegewezen. gele stokjes worden gebruikt om lijnen weer te geven die aangeven welke paden de tegenstander blokkeert of waar je teamgenoten moeten schieten.

Het concept is eenvoudig gehouden en voor iedereen begrijpelijk.

Jouw team – jouw logo – jouw eigen bossmode veld

Teams die het graag wat individueler willen hebben, kunnen tegen een kleine meerprijs van slechts 10 euro en een wachttijd van ca. 2 weken ook hun eigen persoonlijke baasmodus-speelveld met hun eigen teamlogo op het gazon laten creëren.

De fabrikant print dan een apart stukje ‘gazon’ voor jouw team en plaatst jouw teamlogo groot in het midden en klein aan de randen van het veld. Uiteraard kun je ook zelf de kleur van de hoezen kiezen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.