KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Black Friday 2019 met Paintball Sports
woensdag augustus 7, 2019

Speel paintball goedkoper dan ooit! – Alleen op Black Friday.

De jaarlijkse kortingsstrijd in de Duitse online retail heeft een naam. – ZWARTE VRIJDAG

Ook wij sluiten ons niet af voor deze traditie, die een paar jaar geleden vanuit de VS in Europa naar ons is overgewaaid. Op deze ene dag van het jaar kunt u op veel artikelen en productgroepen uit ons assortiment hoge kortingen en leuke aanbiedingen verwachten. Paintball spelen is nog nooit zo goedkoop geweest als op deze ene dag van het jaar. Wees erbij en profiteer van de mooie prijsverlagingen die winkeliers alleen op deze ene dag van het jaar toekennen.

Black Friday, de mogelijkheid om goedkoop paintballmateriaal te kopen!

Nieuwkomers opgelet. Vooral grote investeringen, zoals een eigen complete paintballuitrusting , zijn op Black Friday de moeite waard en kunnen u veel geld besparen. Ook dit jaar staat Paintball Sports weer aan de start met een grote Black Friday actie en garandeert je veel kortingen op geselecteerde, actuele producten. Van eenvoudige paintballmarkers voor beginners tot hoogwaardige professionele apparaten, bij elke aankoop bij ons kunt u geld besparen. Maar alleen op Black Friday.

Alle BLACK FRIDAY-aanbiedingen zijn ook geldig in de Paintball Sports Store.

Natuurlijk krijgt u ook alle kortingen die wij u verlenen in de onlineshop ter plaatse in de Paintball Sports Store in Hannover, Langenhagen. Daar heeft u ook de mogelijkheid om de door u gewenste producten vooraf in handen te houden, nader te bekijken en advies te krijgen van ons winkelteam.

Het wordt nog beter! – Een bezoek aan de winkel is eigenlijk altijd de moeite waard, maar op Black Friday hebben we een paar bijzonder dikke aanbiedingen die niet voor iedereen beschikbaar zijn, maar alleen voor onze trouwe vaste klanten in de winkel. Kom langs en ontdek op Black Friday in de winkel zeer speciale aanbiedingen die u nergens anders in Duitsland vindt.

Het team van de Paintball Sports Shop kijkt uit naar uw bezoek. Tot ziens op 29 november 2019 voor de BLACK FRIDAY SALE 2019 .

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.