KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Battlefields Paintballveld – Nieuw in Hildesheim
maandag maart 26, 2018

Battlefields – Het grote paintballveld in Hildesheim

Slechts ongeveer 45 minuten van Hannover vindt u de paintballfaciliteit Battlefields , een van de grootste in Nedersaksen.

Hier beleef je als enthousiaste paintballer plezier en actie op momenteel 7 grote speelvelden . Naast 2 grote supervelden voor toernooisporten kun je een groot joungleveld, 2 kleine actievelden met hutten, containers en auto's verwachten, evenals de grote vrachtkaart achterin het terrein.

Verzending – De kaart met hoogtepunten bij Battlefields.

Dit paintballveld laat gegarandeerd niets te wensen over. Als je van computerspellen als Counterstrike en Call of Duty houdt, krijg je waar voor je geld bij Jim & Jimmy's Shipment Field in Hildesheim.

Je kunt een grote containerstad van enkele duizenden vierkante meters verwachten die op 2 niveaus te spelen is en 's avonds zelfs verlicht is.

Vooral MagFed-spelers zijn dol op dit speelveld. Niet in de laatste plaats omdat hier ook kleine MagFed-toernooien en evenementen worden gespeeld.

Ontmoet andere spelers om paintball te spelen, hier is hoe…

Vanwege de omvang van de faciliteit is het paintballveld Battlefields in Hildesheim ook een faciliteit waar je nieuwe spelers en teams kunt vinden. Bij mooi weer zijn er elk weekend gemakkelijk honderd of meer spelers aanwezig. Het is dus heel gemakkelijk voor nieuwkomers om verbinding te maken en mensen te ontmoeten om paintball te spelen.

Daarnaast organiseren de organisatoren meerdere keren per maand spelersbijeenkomsten en trainingstoernooien. Er is gegarandeerd voor ieder wat wils. Bijna geen enkele andere faciliteit biedt de mogelijkheid om maandelijks 1-2 evenementen te spelen, afgestemd op persoonlijke voorkeuren. Alleen Battlefields Paintball in Hildesheim biedt dat.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.