HK Army Paintball Maskers - Alle modellen in alle kleuren!

De Amerikaanse fabrikant HK Army is al jaren een van 's werelds toonaangevende leveranciers van paintballuitrusting. Als een van de weinige totaalaanbieders op de markt biedt het merk HK Army zijn klanten alles, van kleine accessoires tot complete paintballmarkers. Natuurlijk bevat dit assortiment ook paintballmaskers. Met het HK Army HSTL paintballmasker , het HK Army KLR paintballmasker en het gloednieuwe HK Army SLR paintballmasker zijn er nu drie verschillende modellen paintballmaskers voor elk budget en bijna elke kleursmaak om uit te kiezen.

Het HK Army HSTL-masker - Een hoogwaardig thermisch masker voor beginners

Met hun HSTL-masker ruimt HK sinds een paar maanden het middenklassesegment op voor paintballmaskers. Het HK Army HSTL-masker sloeg in als een bom. Het succes was echter ook te voorzien, want dit masker biedt echt alles wat een prijsbewuste nieuwkomer die gaat voor kwaliteit zich maar kan wensen. Met een prijs van rond de 60 euro is het HK Army HSTL-masker niet alleen eerlijk qua prijs, maar biedt het ook veel interessante features en een cool design. Met dit model kun je absoluut niet fout gaan.

Het HK Army KLR-masker - Al jaren bewezen

Jarenlang was het HK Army KLR Paintball-masker de favoriete keuze voor grote professionele teams zoals de San Diego Dynasty en andere HK Army Factory-teams. Het KLR-masker heeft een zeer klein ontwerp, waardoor het zeer licht en comfortabel is om te dragen. De thermische lenzen van het masker zijn de afgelopen jaren meermaals verbeterd en zijn verkrijgbaar in een tiental kleuren. De HK Army KLR was ook altijd het concurrerende product voor het Dye I4-masker.

Het gloednieuwe HK Army SLR-masker - high-end voor professionals

In 2021 heeft HK Army eindelijk een waardige opvolger van de KLR gecreëerd met zijn nieuwe SLR-masker. Het SLR-masker maakt gebruik van dezelfde lenzen en biedt daarmee hetzelfde montuur en hetzelfde prettige draagcomfort als voorganger KLR. Tegelijkertijd heeft HK bijna alle andere functies en ook het maskerframe volledig herzien. Het resultaat is indrukwekkend. De HK Army SLR zit beter, biedt meer bescherming, geoptimaliseerde ventilatie en communicatie en nog veel meer. Hiermee haalt HK Army eindelijk de topfabrikanten op het gebied van huidige high-end paintballmaskers in.

Waarom HK Army Products - Omdat stijl wint...

Meer dan enige andere leverancier vertrouwt het merk HK Army op een moderne, agressieve uitstraling van zijn producten. Elke nieuwe release is van top tot teen ontworpen en ziet er gewoon kwalitatief hoogwaardig en aantrekkelijk uit. Wat begint met het uiterlijk van het product, wordt bij HK Army voortgezet in marketing. Veel van de nieuwe HK-producten worden op indrukwekkende wijze gepresenteerd in hoogwaardige productvideo's. Hiermee maakt HK Army niet alleen keer op keer zijn reputatie als paintball premium merk waar, maar trekt het ook de aandacht van de spelers. Dit alles is slechts een klein deel van het succesverhaal van HK Army en zorgt ervoor dat het merk jaar na jaar blijft groeien en nu een van de toonaangevende paintballmerken ter wereld is. Als je er cool uit wilt zien op het paintballveld en een bepaalde uitstraling wilt uitdrukken met je producten, zit je met HK Army goed en zie je er altijd goed uit.