Maskers voor de paintballsport van Empire

Empire Paintball is een wereldleider en behoort tot de absolute top in de fabricage en verkoop van paintball sportartikelen. De missie van Empire is om kwaliteit, techniek en klantenservice tot leven te brengen in paintball. Met een paintball masker van Empire ben je altijd goed geadviseerd en goed uitgerust om een geweldige prestatie te leveren op het veld. Naast een goede paintball marker heb je zeker een masker nodig dat je gezicht en vooral je gezichtsvermogen beschermt. Iedereen die wel eens paintball heeft gespeeld, weet dat een treffer behoorlijk pijnlijk kan zijn. Als u zich nu voorstelt een slag in het gezicht te krijgen, begrijpt u hoe belangrijk een geschikte gezichtsbescherming is.

Empire paintballmaskers - doordachte oplossingen

Een goed paintballmasker moet verschillende taken vervullen. Eerst en vooral is natuurlijk de beschermende functie. Gekleurde ballen moeten worden gestopt zonder hoofdeffect. Maar dat is niet genoeg, want je wilt er succesvol een sport mee beoefenen. Perfect zicht rondom is essentieel. Qua winstkansen is het een voordeel als je je tegenstander altijd goed herkent en in de gaten houdt.

Empire Helix-masker

Draagcomfort is ook belangrijk: niets op het masker mag hinderen of afleiden. Empire paintball maskers zijn een goed voorbeeld van hoe het hoort. Het aanbod aan aanbiedingen is groot. De " Helix " is ideaal voor beginners en weinig geld. Dankzij het gepatenteerde snelwisselsysteem voor lenzen zorgt het voor een perfect gezichtsveld in elke positie. Het gebruikte thermisch glas voorkomt ook dat de ruit beslaat.

E-Vent paintballmasker

Met het Empire E-Vent ZN Paintball Thermisch Masker ben je naast bescherming ook voorzien van een doordachte ventilatie. Ook de ventilatieopeningen op de gebitsbeschermer dragen bij aan een betere communicatie met je team. Deze functie is vooral interessant voor toernooispelers die een soepele communicatie tijdens een spel moeten garanderen.

Het vlaggenschip: het Empire EVS-masker

Dit high-end masker biedt zo ongeveer alles wat te combineren is op het gebied van veiligheid en comfort. Naast een bijzonder gezichtsveld van 270 graden is de doordachte padding een pluspunt. Geen drukpunten en goed luistercomfort ondanks oorkussens. Het bijzondere aan het Empire EVS-masker is duidelijk het optionele head-up display, dat je tijdens het spel voorziet van alle belangrijke gegevens.

Empire maskerbril en accessoires

Bij Paintballsports kun je natuurlijk ook de juiste maskerbril voor je Empire paintballmasker krijgen. We hebben verschillende thermobrillen voor de verschillende Empire-maskers die we aanbieden. Ook voor Empire maskeraccessoires zijn wij uw aanspreekpunt: Heeft u een nieuwe maskerband of een maskertas nodig? Geen probleem, wij hebben precies wat je zoekt.