Lapco - Paintball Precision Barrels gemaakt in de VSHet bedrijf Lapco is een van de oudste aanbieders van paintbalsporten. Wat maar weinig paintballers weten is dat de naam Lapco staat voor Los Angeles Paintball Company. Lapco is dus slechts een afkorting van de bedrijfsnaam.

Lapco heeft naam gemaakt door het vervaardigen van paintball stemvaten. De producten zijn voornamelijk ontwikkeld voor het bos- en scenariogebied. De meeste Lapco-lopen hebben bijvoorbeeld schroefdraad en velden en geven de bal een spin, wat op zijn beurt de baan stabiliseert.De Lapco BigShot - Een veelzijdige tactische loopEen van de bekendste producten van Lapco is de serie BigShot barrels, die verkrijgbaar is in vrijwel alle draadsoorten en lengtes. De Lapco BigShot paintballloop wordt gekenmerkt door een zeer hoogwaardige afwerking. Dat komt niet in de laatste plaats door de productielocatie. Lapco blijft al zijn producten produceren in zijn thuisfaciliteit in Los Angeles, VS. Dit garandeert qua kwaliteit en beschikbaarheid een duidelijk concurrentievoordeel ten opzichte van leveranciers die hun vaten in het Verre Oosten laten produceren.

De BigShot-loop is in de loop van de tijd aangepast en verbeterd. Dit resulteerde in andere productlijnen zoals de Big Shot Assault-loop met een verwijderbare mondingsrem en de Str8ght Shot-loop met schroefdraad en velden voor een nog nauwkeuriger schotpatroon.Lapco - De producent van de Tiberius Arms T15 First Strike lopenEen groot probleem voor het bedrijf Lapco was het aannemen van de order voor de serieproductie van de lopen van de populaire Tiberius Arms T15 paintball marker van First Strike. Lapco produceert momenteel alle series en stemcilinders voor de T15 en het nieuwe model Tiberius Arms T15 PDW, dat wordt verkocht onder het label First Strike.