KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Air Challenger V-Mech Paintball-hopper *NIEUW*
vrijdag oktober 5, 2018

Air Challenger V-Mech – De eerste in zijn soort…

Met de V-Mech heeft Air Challenger 's werelds eerste puur mechanische paintballhopper gelanceerd. Bijzonder is naast de unieke techniek ook de prijs, want deze hopper voert maar liefst 11+ ballen per seconde in je paintball marker en kost nog geen 40 euro.

We hebben de V-Mech getest en kunnen gemengde conclusies trekken.

PRO V-Mech-lader

– zeer goede prijs-prestatieverhouding

– Hoge voedingssnelheid (11+ BPS) voor een mechanische lader

– solide, onderhoudsarme techniek

CONTRA V-Mech-lader

– Slechts 100 ballen laadcapaciteit per 1x trekking

– Alleen geschikt voor beginners en veldgebruik

Al met al kan men zeggen dat de V-Mech Paintball Hopper zeker een nicheproduct is, maar naar onze mening zal hij zeker zijn kopers en fans vinden.

Dankzij de V-Mech hopper in combinatie met pneumatische markers zoals de Smart Parts/GOG Enmey of de nieuwe EMEC van Planet Eclipse kunnen met name speelvelden een interessant totaalpakket bieden met een hoge vuursnelheid dat redelijk betaalbaar is in aanschaf en qua plezier voor de klanten een meerwaarde biedt. Ook de toegenomen verfverkoop mag door de speelvelden niet worden genegeerd. Geen enkel ander product op de markt in deze prijsklasse kan dit momenteel bieden.

Voor nieuwkomers en hobby-paintballers is de V-Mech ook een goedkoop alternatief om mee aan de slag te gaan. Dus zelfs als beginner kun je de funfactor en de vuursnelheid van de marker langzaam verhogen en later overstappen op een duurdere e-loader als je dat leuk vindt.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.