Gereedschappen en accessoires

De juiste accessoires en gereedschappen voor je paintball marker

De juiste uitrusting is belangrijk voor het onderhoud en de reparatie van paintballmarkers. Het is niet alleen belangrijk om het juiste gereedschap bij de hand te hebben, maar ook de juiste reserveonderdelen, O-ringen en het juiste vet of olie om de marker te smeren.

Paintball Sports is uw speciaalzaak voor alle artikelen die te maken hebben met het onderhoud en de reparatie van uw paintball marker. Wij bieden u geschikt gereedschap van alle bekende fabrikanten, geschikte O-ringen en afdichtingen en een grote keuze aan smeermiddelen zoals olie en vet.

Wij zijn een gecertificeerd Paintball Marker Techcenter!

Om altijd op de hoogte te zijn van reparaties, onderhoud en de levering van reserveonderdelen, sturen we onze medewerkers regelmatig naar cursussen en technische seminars van alle bekende fabrikanten. Daar leren ze niet alleen de onderdelen en componenten van de individuele paintballmarker-modellen kennen, maar worden ze ook rechtstreeks door de fabrikant geïnstrueerd in alle reparatieprocessen en werkstappen voor een paintballmarker.

Dankzij deze opleiding en de jarenlange ervaring van onze medewerkers kunnen wij u niet alleen een goede en uitgebreide techniek- en reparatieservice voor paintballuitrusting bieden, maar weten wij ook precies welke vetten en oliën goed zijn en welke reserveonderdelen en gereedschappen u als een consument heeft behoefte aan onderhoud in huis. Zo weet u zeker dat u bij ons altijd het juiste gereedschap en deskundig advies en hulp bij reparaties krijgt.