Koop tickets voor paintballevenementen - bespaar toegangsprijs

Als fervent paintballspeler wil je vast en zeker meedoen aan de leukste en grootste paintballevenementen. Het kan echter snel duur worden, zeker als je ook hoge instapkosten moet betalen. Hier laten we je zien hoe je tickets kunt kopen voor paintballevenementen en tegelijkertijd geld kunt besparen.

Verenigd groot spel

De United Big Game is een bekend paintballevenement dat jaarlijks op Vaderdag plaatsvindt in het Oost-Duitse plaatsje Mahlwinkel. Dit is een mega evenement waar meer dan 1000 spelers het tegen elkaar opnemen. Als u dit evenement wilt bijwonen, moet u de tickets van tevoren kopen. Hierdoor kun je vaak profiteren van kortingen en kan het inschrijfgeld goedkoper uitvallen.

Scenario groot spel

Het Big Game-scenario is een ander populair paintball-evenement dat regelmatig plaatsvindt in Brozek, Polen, net over de Duitse grens. Dit is een scenario-evenement waarbij spelers het tegen elkaar opnemen in een realistisch scenario. Als u aan dit evenement wilt deelnemen, moet u ook vooraf tickets kopen om uw startplaats veilig te stellen en geld te besparen.

Euro Superspel

De Euro Super Game is een internationaal MagFed paintball evenement waar teams uit verschillende landen het tegen elkaar opnemen. Als je aan dit evenement wilt deelnemen, moet je op tijd kaartjes kopen, want de ESG is vaak van tevoren uitverkocht. Bovendien kunt u vaak profiteren van interessante kortingen in de voorverkoop en zo het inschrijfgeld verlagen.

DPL en ICS

De Duitse Paintball League (DPL) en de Independent Club Series (ICS) zijn paintballcompetities die regelmatig evenementen en toernooien organiseren. Als u deze evenementen wilt bijwonen, moet u uw onderzoek doen en van tevoren kaartjes kopen om geld te besparen. Het inschrijfgeld voor een toernooiserie is inclusief meerdere speldagen die het hele jaar door plaatsvinden.

Paintball Rookie Open, de PRO

De Paintball Rookie Open, ook wel de "PRO" genoemd, is een speciaal junior paintball evenement dat geschikt is voor beginners, nieuwkomers en hobbyspelers. Dit is momenteel het grootste evenement voor jong talent op Duitse bodem. Iedereen begint klein in paintballtoernooien en de meeste bij de Paintball Rookie Open. Om mee te kunnen doen dien je vooraf een startplaats te reserveren voor je eigen team. Bij een ticketboeking vooraf zijn de toegangsprijzen vaak voordeliger. Als u deze evenementen wilt bijwonen, moet u uw onderzoek doen en van tevoren kaartjes kopen om geld te besparen.