Virtue Spire V Paintball Hopper / Loader (zwart/paars) - Color Switch Edition

SKU: 7055

274,95

Not in stock at the moment
Stuk
De levertijd is minimaal 10-14 dagen als het artikel beschikbaar is bij de leverancier.
Share us
Beschrijving van het product

Virtue Spire V Paintball Hopper/lader

De Spire V is het resultaat van meer dan tien jaar voortdurende ontwikkeling van Paintball's meest verkochte high-end ladermerk. Nooit eerder in de geschiedenis van de sport stond een hopper zo lang aan de top. Nu met snellere en betrouwbaardere prestaties dan ooit.

Dubbele sensortechnologie: De Spire V-elektronica combineert twee betrouwbare, krachtige platforms: Accelerometer-technologie wordt aangevuld met 3 infraroodsensoren om naadloos de activerings- en stopkracht van het faalveilige Spire-aandrijfsysteem te regelen. Dual-sensing-technologie maakt nauwkeurige schot- en baldetectie mogelijk tijdens de invoercyclus, waardoor de meest responsieve lader wordt gegarandeerd in zowel test- als veldomstandigheden.

Eenvoudige elektronica: gewoon aanzetten en aan de slag. Dankzij het gebruik van meerdere sensoren, ondersteund door meer dan tien jaar ontwikkeling van paintball loader-software, zijn programmering of foutopsporing nooit nodig.

Verbeterde Dual-Shell Lock: laat je niet misleiden door het uiterlijk, de Spire V heeft een opnieuw ontworpen body en vergrendelingssysteem dat steviger is dan ooit. Schuif, duik en je Spire V blijft vergrendeld.

Gentle Lack en Anti-Jam Design: ontworpen om alles te voeden; van vervormde, misvormde paintballs tot de meest kwetsbare verf die de marker kan schieten. Flexibele rubberen vingers voeren broze verf voorzichtig door en elimineren mogelijke storingen voordat de marker een enkele slag mist.

Scharnierende schalen zonder gereedschap: het vervangen van batterijen of het schoonmaken van de Spire V is eenvoudiger dan ooit, en het nieuwe vergrendelingssysteem houdt het veilig gesloten terwijl het met één hand toegang biedt tot het gehele interieur van de trechter.

Spitsaandrijving en lade zonder gereedschap: de magnetische spitsaandrijving is voorzien van zachte rubberen vingers die gemakkelijk kunnen worden verwijderd voor reiniging of onderhoud. De ballenbak kan ook zonder gereedschap worden gedemonteerd voor een snelle reiniging, waardoor de Spire V in topconditie blijft na een zware speeldag.

Inclusief CrownSF II Speed ​​Feed: Elke Spire V wordt geleverd met een qua kleur bijpassende, hoogwaardige CrownSF II Speed ​​Feed met afneembare veervingers die bij elke duik of ontsnapping op hun plaats vergrendelen. Inclusief regenhoes!

Lichtgewicht, duurzaam ontwerp: de Spire V is gemaakt van duurzaam, met glasvezel versterkt nylon om vrijwel elk misbruik te weerstaan.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *