Valken Gotcha Shotgun Kids Paintball compleet pakket

SKU: PBS VK-SG

89,95

 

 

Valken Shotgun Kids Markierer (Farbe)
500 Paintballs (Cal. 50)
Maske

89,95

In stock
Stuk
Share us
Beschrijving van het product

Het Valken GOTCHA Shotgun Kids Paintball Pakket is de perfecte, goedkope kennismaking met paintaball. Nu kunnen ook de jongeren het avontuur van paintball beleven.

De Valken GOTCHA Shotgun Paintball Marker is een nieuwe Cal. 50 instapmodel voor kinderen en jongeren. Dit wordt mogelijk gemaakt door de extreem lage werkdruk en de kogelenergie van minder dan 0,5 joule. Deze marker is vrij te koop en is niet onderhevig aan leeftijdsbeperkingen.

De marker zelf werkt volgens het pompactieprincipe, waarbij elk schot afzonderlijk moet worden herladen door de laadhendel onder de loop naar achteren te trekken. De marker wordt dan gespannen en de trekker kan worden bediend.

De marker kan alle soorten Cal doen. Schiet 50 paintballs en wordt geleverd met 3 verschillende hop-up rubberen lippen voor een perfecte aanpassing van de loop aan de verf waarmee wordt gespeeld.

De marker wordt gelijktijdig nagespannen door de herlaadcyclus, d.w.z. er is geen extra drijfgas zoals Co2 of HP nodig. Dit maakt het onderhoud en de bediening van deze marker uiterst aangenaam en kostenefficiënt.

Productdetails van de Valken GOTCHA Shotgun Paintball Marker:

- Pompactiemarker met veerspanning

- Cal. 50

- Energie lager dan 0,5 joule, dus geschikt voor kinderen

- Stevige polymeer behuizing

- 3 hop-up rubbers inbegrepen voor afstelling

- Verkrijgbaar in 3 kleuren voor een betere teamindeling

Paintball Sports beveelt deze paintballmarker aan voor kinderen vanaf 6 jaar, onder toezicht van een volwassene. Het dragen van een beschermend masker/bril is verplicht!Inbegrepen:

1x Valken Shotgun Kids paintball marker met 0,5 joule (kies kleur!)

1x Dye SE volgelaatsmasker voor optimale veiligheid

1x 500 schot cal. 50 kleurenballen / paintballsEr zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *