KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
UMAREX BOUWT ZIJN CAL. 43 BEREIK UIT
vrijdag januari 24, 2020

NIEUW MAGFED SPEELGOED

Als je momenteel op zoek bent naar een paintballmarker in de vorm van een pistool, denk je waarschijnlijk eerst aan First Strike of Tippmann. Deze Cal. 68 paintballgeweren zijn heel gebruikelijk in de scene. Wat weinig mensen weten is dat het compacter, realistischer en vooral goedkoper is! – Hoe het werkt? – Met de Umarex T4E-serie. Tot nu toe kende Umarex vooral het Walther PPQ T4E-model. Een 1:1 replica van het beproefde Walther PPQ 9 mm-pistool in Cal. 43 RAM's. De T4E-serie is oorspronkelijk door Umarex ontwikkeld voor trainingsdoeleinden en zelfverdediging. In de paintballscene is dit model echter populair vanwege het compacte ontwerp en de zeer realistische uitstraling. Dit betekende dat de PPQ T4E steeds meer in het MagFed-gebied werd gebruikt en de tophonden, Tippmann TPX en First Strike FSC, voorbijstreefde.

De voordelen van de Umarex-modellen liggen voor de hand. Naast het realistische uiterlijk en de bediening zijn ook de producteigenschappen zeer overtuigend. Er zijn dus niet alleen talloze verschillende soorten munitie voor de Umarex Cal. 43 pistolen, maar presteert ook absoluut betrouwbaar onder alle weersomstandigheden. Dankzij de in het magazijn geïntegreerde Co2-capsule beschikt u na elke magazijnwissel over een nieuwe cartridge met een volledige drijfgaslading. Door het bijzonder kleine kaliber 43 (ca. 10,5 mm) kan de schietsnelheid zeer hoog worden ingesteld binnen de limiet van 7,5 joule. Door deze hoge kogelsnelheid zijn de T4E-pistolen niet alleen zeer nauwkeurig, maar is het ook praktisch onmogelijk om een schot aan te zien komen en dit op korte afstand te ontwijken. Nog een tactisch voordeel dat MagFed-spelers waarderen op het gebied van CQB.

Maar laten we nu naar de nieuwe producten kijken. Iedereen die de afgelopen maanden zijn ogen open heeft gehad op de forums en op de Amerikaanse markt, heeft al een paar voorbeeldafbeeldingen van de nieuwe modellen kunnen zien. Duitse klanten moesten echter nog geduld hebben, omdat Umarex zich hier in dit land tot nu toe onopvallend heeft gehouden als het gaat om de nieuwe pistoolmodellen. Last but not least heeft deze tijdverschuiving in de publicatie ook te maken met de licentierechten van de Amerikaanse providers. Daar worden dezelfde modellen onder iets andere namen verkocht. In Duitsland heten de nieuwe modellen Smiss & Wesson M&P 9 2.0 T4E en T4E TPM1 RAM. Beide modellen zijn gebaseerd op de beproefde technologie van de PPQ T4E, maar hebben elk een nieuwe optische behuizing gekregen en vertegenwoordigen daarmee puur visueel gezien een compleet nieuw pistoolmodel. Vooral het T4E TPM1-model zal bekend voorkomen voor veel spelers.

Waar je als aspirant-koper van een van de nieuwe modellen rekening mee moet houden, zijn de verschillen in de tijdschriften. Zowel de T4E TPM1 als de Smiss & Wesson M&P 9 hebben hun eigen magazijnen als accessoire. Net als bij het voorgangermodel PPQ T4E zijn deze zowel verkrijgbaar als normaal 8-schots magazijn of opnieuw in de noodversie met snelsluiting op de magazijnas. De noodversie moet de langst mogelijke standby-tijden garanderen. Het pistool is in dit magazijn geladen met onderdelen totdat je de onderkant van het magazijn tegen een harde ondergrond slaat. Pas dan wordt de Co2-capsule geactiveerd en wordt het wapen onder druk gezet voor het eerste schot. – Maar dit tijdschrift is meer voor de zelfverdedigingssector.

Als het om munitie gaat, heeft de speler de gebruikelijke Cal. Er zijn 43 kogels van Umarex en de vele andere aanbieders op de markt beschikbaar. Voor gebruik op paintballgebied of voor MagFed-spellen raden wij de grote keuze aan kleuren van de fabrikant Dynamic Sports Gear aan. Dit bedrijf produceert Cal. 43 paintballs in 8 kleurvarianten speciaal afgestemd op de eisen van Cal. Er zijn 43 wapens ontworpen. Persoonlijk raden wij het gebruik van poederballen voor gebruik bij paintball af. Natuurlijk komen de poederballen veel harder uit de granaat, wat tot minder problemen en baluitbarstingen kan leiden, maar de kogels zijn eigenlijk te hard voor alles wat onder de grens van zelfverdediging valt. Om blessures en onnodige pijn bij het raken te voorkomen, horen poederballen niet thuis op het sportveld.

Als je de nieuwe Umarex-modellen meer voor zelfverdediging wilt gebruiken, ben je het beste gediend met peperballen, rubberen kogels, zogenaamde rubberen ballen of de veel hardere poederballen. Hieronder hebben we de verschillende soorten munitie voor u opgesplitst, afhankelijk van hun gebruiksmogelijkheden.

Gids voor Cal. 43 munitie (aparte doos met foto's)

Zelfverdediging Paintball / MagFed

– Pepperballen – Paintballen

– Markeringsballen – Poederballen

– Rubberen ballen

– Poederballen

De nieuwe Umarex T4e-pistoolmodellen zijn vanaf half januari verkrijgbaar in de Duitse winkels. Als geïnteresseerde koper moet je er rekening mee houden dat de modellen vanwege de beperkte beschikbaarheid slechts bij een kleine, selecte groep dealers verkrijgbaar zullen zijn. Vanaf eind februari zullen de modellen naar verwachting breder verkrijgbaar zijn. Voor ons zijn de nieuwe modellen zeker een mooie aanvulling op het Cal-assortiment. 43. MagFed-spelers wrijven waarschijnlijk al in hun handen en kunnen niet wachten om dit nieuwe speeltje tijdens het volgende evenement te testen. Wij wensen je in ieder geval veel plezier.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.