TTI Airsoft 6,03 mm stemcilinder voor AAP01 GBB-pistool (129 mm)

SKU: 7251

24,95

Weinig artikelen beschikbaar
Share us
Product beschrijving

TTI Airsoft is een airsoft-fabrikant opgericht in 2021, gevestigd in Taiwan, gespecialiseerd in airsoft-tuningonderdelen.

Voor de productie van de binnenloop vertrouwt TTI Airsoft op bijzonder nauwkeurige machines die de loop uit één stuk roestvrij staal produceren. Ook de boring met een binnendiameter van 6,03 mm wordt met bijzondere precisie uitgevoerd, terwijl CNC-freesmachines worden gebruikt voor de openingen en sleuven van het hop-up-systeem. Vanwege het materiaal en de nauwkeurige verwerking geeft de fabrikant slechts een maximale afwijking van +/- 0,01 mm aan.

Het gebruikte materiaal roestvrij staal is door de sterke materiaaldikte bijzonder stabiel, waardoor vaten van dit materiaal niet zo gemakkelijk kunnen buigen. Ook aan de binnenkant wordt aanslag voorkomen. Om wrijving verder te verminderen, gebruikt TTI Airsoft een speciaal polijstproces. Deze eigenschap zorgt voor een perfect vermogen, zelfs bij koudere temperaturen, en een bijzonder sterk reflecterend binnenoppervlak. De voorkant van de loop is in een trechtervorm gefreesd zodat het drijfgas beter kan ontsnappen en de afgevuurde BB niet wordt aangetast tijdens de vlucht.

Deze versie van de TTI Airsoft Precision roestvrijstalen binnenloop past perfect bij de Action Army AAP01 GBB-pistoolserie.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen