Taginn TAG-67 Paintball/Airsoft Rocker Lever Frag Grenade (VS)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
Taginn_TAG67_Paintball_Airsoft_Splittergranate_USA Taginn_TAG67_Granate_Verpackung_6er_Karton_offen Taginn_TAG67_Granate_Verpackung_6er_Karton Taginn_TAG67_Handgranate_einzelne_Verpackung Taginn_TAG67_Paintball_Airsoft_Splittergranate_USA_overview Taginn_Gebrauchsanweisung_Sicherheitsdatenblatt_deutsch Taginn_User_Manual_english
SKU: 1316
16,50
ab 6 Artikel
16,00
ab 12 Artikel
15,50
ab 24 Artikel

16,95

Op voorraad
Product beschrijving

De TAGINN TAG-67 paintball & airsoft fragmentatiegranaten behoren tot de meest moderne en realistische simulatiegranaten op de markt. Ze zien er niet alleen uit als een echte granaat, ze werken ook op dezelfde manier.

Dit handgranaatmodel van TAGINN is de enige in het realistische ontwerp van de eierhandgranaat van het Amerikaanse leger.

Deze granaat laat bij het ontploffen een groot aantal kleine kogeltjes los die alles in de buurt (tot 15 meter) raken en zo uit het spel halen. Bijzonder interessant voor het trainings- en leereffect.

Deze granaten zijn bijzonder effectief voor het aanvallen van vijanden achter posities of in besloten ruimtes. Een geweldige uitbreiding en een gegarandeerde actie voor alle bosspelers.

Productbeschrijving van de Taginn TAG-67 Airsoft Frag Grenade

- Bediening zoals het origineel

- Bang & shatter-effect

- Trouw aan originele optiek (US armen)

CE-1008-P1-69258484, gevaarlijke stoffen klasse 1.4s

Leveringshoeveelheid: 1 stukProductvideo voor Taginn TAG-67 Paintball/Airsoft Rocker Lever Frag Grenade (VS)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden