Smart Parts Shocker AMP Paintball Marker (tin)

According to the German Weapons Act, not allowed under 18 years of age.
SKU: 4290

919,95

Weinig items beschikbaar
Share us
Beschrijving van het productNa de Shocker XLS lanceert Smart Parts nu de nieuwe Shocker AMP, die zichzelf overtreft.Flens is gebaseerd op het populaire vorige model, maar het interieur heeft een aantal interessante updates en innovaties.

De belangrijkste wijzigingen van de Shocker AMP in één oogopslag:

Tweedelig bord - Met minder werk en herconfiguratie kan de Shocker® AMP gemakkelijker dan ooit schakelen tussen de snelste elektronische modus en de beste mechanische bediening.

Snellere frameverwijdering - De gedistribueerde elektronica die de Shocker® AMP aandrijft, versnelt ook het onderhoud door een snellere verwijdering van het gripframe mogelijk te maken.

Verbeterde efficiëntie - Het is moeilijk te geloven dat perfectie kan worden verbeterd, maar het technische team achter de Shocker® vond ruimte om de efficiëntie verder te verbeteren. De Shocker® AMP-klep en AMP-bout zijn de meest efficiënte tot nu toe (ongeveer 20% meer)

Twist-Lock-schroef - Een snelle draai laat de Shocker® AMP leeglopen en ontgrendelt de grendel en de schietkamer voor snel onderhoud tussen games - volledig gereedschapsloze toegang tot de grendel en klep in één beweging.

Extreem gladde bout - Efficiëntieverbeteringen hebben de werkdruk van de Shocker® AMP verlaagd van 160 psi naar 110 psi. Of het nu alleen in mechanische modus wordt gebruikt of in combinatie met het VisionTM anti-chop-systeem als elektrisch, de Shocker® AMP is zachter voor verf dan ooit om ervoor te zorgen dat verf breekt op de tegenstander en niet in de marker.

Gereedschapsloze verwijdering van de magneetklep - Geen gereedschap betekent sneller onderhoud. Ontgrendel en verwijder de Shocker® AMP-solenoïdeklep voor reiniging zonder in de gereedschapstas te zoeken naar de juiste inbussleutel.

Verbeterde bescherming tegen slecht weer - Paintball stopt niet als het weer ruw wordt, en de Shocker® AMP ook niet. Betere bescherming tegen het binnendringen van vocht houdt ze in het spel wanneer anderen wankelen.

Nieuwe rondingen - Ergonomische verbeteringen aan de Shocker® AMP-greep zorgen voor een nog betere pasvorm in de hand.

Slimline Reg Cover - Met zijn compacte vorm en uiterlijk volgt de Shocker® AMP de Shocker®-erfenis als een van de lichtste en dunste professionele toernooimarkeringen ooit.

Compacte QEV-module - De QEV is volledig geïntegreerd in de grendel voor de hoogste vuursnelheid en uitstekende consistentie van cyclus tot cyclus.Specificaties van de Shocker AMP:

- 14" Freak XL barrel incl. 1 sleeve

- Tubeless, aantrekkelijk markerontwerp

- OLED-bord met veel instelmogelijkheden

- Spoelventielbout

- Quick Release Bolt (kan binnen enkele seconden zonder gereedschap worden verwijderd)

- Slanke ASA met aan/uit

- Veerbelaste, slijtvaste kogelvergrendelingen

- Cocker / Ego / Matrix loopdraad

- Extreem lichtgewicht ontwerp, een van de lichtste markeringen ter wereld

Product video for Smart Parts Shocker AMP Paintball Marker (tin)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *