Sig Sauer ProForce P320-M17 GBB Airsoft-pistool (zwart)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
Sig_Sauer_P320_black-01 Sig_Sauer_P320_black-02 Sig_Sauer_P320_black-03 Sig_Sauer_P320_black-04
SKU: 7543

219,95

Op voorraad
Product beschrijving

Authentiek gewicht, balans en bediening - de hoogwaardige replica van het dienstpistool van de Amerikaanse strijdkrachten laat niets te wensen over.

Airsoft replica van de bekende fabrikant VFC geeft een zeer natuurgetrouwe indruk dankzij de originele Sig Sauer markeringen. Net als bij het origineel zijn de markeringen door VFC diep in de metalen schuif gegraveerd en zijn de Sig Sauer-markeringen die in de greep zijn gegoten ook netjes geïntegreerd. Aangezien VFC in het verleden al ervaring heeft opgedaan met gas terugblaas airsoft replica's is dit airsoft pistool ook voorzien van een sterk gas terugblaas systeem wat zorgt voor een indrukwekkend schotgevoel.

De high-end replica uit de ProForce-serie van Sig Sauer bestaat uit hoogwaardig polymeer en een metalen slede en heeft een geïntegreerde Picatinny-rail, 3-puntsvizieren en een SPIN-UP-systeem voor een geoptimaliseerd slagpatroon. Het krachtige terugslagsysteem zorgt voor een realistische schietervaring. Het pistool is Optic Ready, wat betekent dat het een verwijderbare kijkplaat aan de achterkant heeft en eenvoudig te demonteren is.

Details Sig Sauer ProForce P310 M17 Airsoft GBB-pistool:

Hop-Up: verstelbaar van buitenaf

Vuurmodus: semi-automatisch

Energie: ca. 1,0 joule

Magazijncapaciteit: 21 ronden

Lengte: 216 mm

Kaliber: 6 mm

Gewicht: 760 g

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen