KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Shocker RSX – De nieuwe marker van Smart Parts
vrijdag juli 15, 2016

Een paar jaar lang werd er niets van de Shocker vernomen, nu in 2015 heeft hij een uitgebreide upgrade ondergaan. De Smart Parts Shocker RSX is uitgebreid herzien en de eigenschappen zijn geoptimaliseerd. Dankzij het OLED-bord pas je hem nu eenvoudig aan naar bijvoorbeeld jouw wensen. Bovendien zijn noodzakelijke updates nu zelfs voor een leek kinderspel, de marker hoeft alleen via USB op uw computer te worden aangesloten.


Dankzij de revisie van de bout en de nieuw geïntegreerde regelventieltechnologie heeft de marker nauwelijks terugslag (kick) en verbruikt hij aanzienlijk minder lucht. Het onderhoud is ook heel eenvoudig. Er is geen gereedschap nodig om de bout te verwijderen. Een druk op de knop is voldoende om de grendel van de Shocker RSX te ontgrendelen. De verzorging en het onderhoud van een paintballmarker kan echt niet eenvoudiger. Verder heeft de Shocker RSX ook een tubeless ontwerp, wat een optimale wegligging garandeert.

De RSX wordt via het lichaam van de marker rechtstreeks in de regelaar van lucht voorzien. De Smart Parts RSX heeft ook geïntegreerde hendelpallen. Dit betekent dat de kogelpallen volledig veerbelast zijn, waardoor ze de bout kunnen ontwijken, waardoor slijtage aanzienlijk wordt verminderd. Niettemin worden de paintballs veilig op hun plaats gehouden door de hendelpallen.


Smart Parts Shocker RSX – de functies


 • 14'' ALL AMERICAN buitenissig vat
 • OLED-bord : Intuïtieve menu's met eenvoudige triggerprogrammering maken het instellen en aanpassen van de paintballmarker snel en ingewikkeld.
 • Hendelpallen
 • Spoelventieltechnologie : laag gewicht in combinatie met een fijne mechanische skeletstructuur zorgen ervoor dat het meesterwerk van de marker zijn sterke punten kan uitspelen. De RSX is niet alleen responsief, de paintballmarker heeft voldoende volume, heeft nauwelijks terugslag (kick) en werkt in het lagedrukbereik. Dit maakt de RSX extreem lakvriendelijk
 • Snelspanbout
 • USB-updates : De standaard USB-aansluiting op het RSX-bord maakt het updaten van de marker net zo eenvoudig als het downloaden van muziek naar een USB-stick.
 • Reiniging zonder gereedschap : Met slechts een druk op de knop wordt de RSX Power Plant ontgrendeld. Dit elimineert de noodzaak voor gereedschap om toegang te krijgen tot de bout en klep. Nadat het onderhoud is uitgevoerd, wordt de RSX Power Plant eenvoudigweg terug op zijn plaats geduwd en automatisch vergrendeld.
 • Geïntegreerde regelaar : CNC-gefreesd uit één stuk legering, de behuizing van de Shocker RSX-regelaar past vrijwel naadloos in het lichaam van de marker. Zachte vloeiende lijnen in een compacte maar lichtgewicht marker die aanzienlijk minder lekpunten heeft dan eerdere modellen.
 • Draagtas : Van thuis, naar het veld of naar het toernooi, uw Shocker RSX is altijd beschermd met de draagtas.
 • Q-Lock-feedneck
 • De trigger van precisie

Bent u geïnteresseerd in de Shockers? Hier kun je ze kopen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.