ProShar Base mask foam (enkel) - HARD

ProShar Base mask foam (enkel) - HARD

SKU: 3969

5,00

Op voorraad
Aantal
Share us
Product beschrijving

Met deze kit vervang je het maskerschuim van je BASE-masker in enkele seconden en met een paar eenvoudige stappen.

Ideaal voor gebruik op speelvelden, vooral in gebieden die relevant zijn voor hygiëne, zoals huurmaskers, zijn spelers tegenwoordig terughoudend om oude of gebruikte maskers van hun voorgangers te dragen. Met dit goedkope vervangingsonderdeel voor een maskershow verandert u in een mum van tijd een oud masker in een (bijna) nieuw masker.

We raden ook aan dat operators in het veld de maskerframes en -brillen desinfecteren of wassen. Wanneer het materiaal wordt uitgedeeld, ontvangt elke speler een gloednieuwe maskerschuiminzet bij zijn uitrusting en kan hij met een goed en veilig gevoel aan zijn paintballervaring beginnen.

Deze versie is de zachtere HARD-versie. Dit is aanzienlijk duurzamer dan de zachte versie, maar is niet zo comfortabel om te dragen. De HARD-variant is speciaal ontwikkeld voor operators in het veld die de maskers vaker willen huren zonder het maskerschuim na elk gebruik te vervangen. Als je dit bijvoorbeeld pas na elke tiende tot twintigste keer doet en tussentijds desinfecterend schoonmaakmiddel gebruikt, kun je wat kosten besparen op het gebied van huurapparatuur.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *