PowAir Quick Start Paintball afstandsbedieningssysteem (zwart)

PowAir_Quick_start_Paintball_Remote_System_mit_Push_Button PowAir_Spareparts_Kit_O-ring_kit PowAir_Spareparts_Kit_O-ring_kit_details NEU NEU_MAMBA ON_OFF_FLASCHE PowAir_Comfort_slide_paintball_remote_system_spare_parts
SKU: 2687

44,95

Op voorraad
Product beschrijving

Het merk PowAir staat voor de hoogste kwaliteit en de beste materialen als het gaat om HP systemen en luchtdruk accessoires voor paintball en airsoft sporten.

Het Quick Start Remote System heeft een spiraalslang die kan worden verlengd tot een totale lengte van maximaal 3 meter. Dit garandeert maximale bewegingsvrijheid in elke spelsituatie. Door de opgerolde vorm draait de slang altijd tot de kleinst mogelijke lengte zonder te bungelen.

Het bijzondere aan het Quick Start Remote System is de snelkoppeling met ontluchting en vergrendeling, die met een enkele druk op de knop binnen een halve seconde kan worden ontgrendeld. Het slangensysteem vergrendelt automatisch door middel van een ventiel op de ASA-aansluiting. De in de markering geschroefde ASA-aansluiting springt eruit, het afstandsbedieningssysteem vergrendelt zichzelf en de lucht blijft in de slang. Minimaal luchtverlies en maximale snelheid. Om opnieuw aan te sluiten, wordt de ASA-adapter eenvoudig weer in de snelkoppeling van het externe systeem gestoken totdat deze hoorbaar vastklikt. Dit gebeurt ook terwijl het remote systeem onder druk staat.

Alle PowAir remote systemen maken alleen gebruik van zeer hoogwaardige en dikwandige slangen voor maximale luchtstroom en een lange levensduur van het product. Dit remote systeem is geschikt voor alle paintball markers en airsoft guns met een standaard ASA adapter of remote verbinding.

Elk PowAir Remote-systeem wordt ook geleverd met een grote set reserveonderdelen die alle slangsysteemafdichtingen bevat en voldoende is voor maximaal 3 volledige reparaties.

Productdetails van het PowAir Quick Start Remote-systeem:- ASA aansluiting met Quick Start snelkoppeling

- Het kan in enkele seconden worden losgekoppeld zonder lucht te verliezen!

- Flesaansluiting met aan/uit ventiel

- Hoogwaardig materiaal

- Optimale luchtstroom

- Levering in een stabiele, bedrukte blister

- Grote reserveonderdelenset voor maximaal 3 reparaties

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen