PBRack Jetpack Paintball Battlepack (Zwart / zwart)

SKU: 1076

84,95

Not in stock at the moment
Stuk
De levertijd is minimaal 10-14 dagen als het artikel beschikbaar is bij de leverancier.
Share us
Beschrijving van het product

De nieuwe PBRack Jetpack Battlepacks hebben een aantal nieuwe, zeer interessante features en zijn verkrijgbaar in 3 kleurvarianten. De totale capaciteit is maximaal 16 (!) pods. Alle gangbare podvarianten kunnen worden gebruikt. Het maakt niet uit of het een normale 140 Speedloader, Dye LocLid Pod of Virtue en HK Pods is, dit pakket eet gewoon alles!

Kenmerken en innovaties van de PBRack Jetpack:

1. Magnetische band

De heupgordel van de jetpack wordt niet, zoals bij bijna alle andere battlepacks voor toernooien, met klittenband bij elkaar gehouden, maar wordt met sterke magneten op zijn plaats gehouden. Klittenband verslijt na verloop van tijd door schuren en wassen. De magneten bieden altijd dezelfde houvast, zelfs na honderden keren gebruik.

2. Compressieband voor de potten

De band die over de pods is gespannen, trekt ze automatisch in een vaste positie. Dit heeft verschillende voordelen. Enerzijds dobberen de potten niet meer heen en weer bij snelle bewegingen en sprints, anderzijds worden ze samengedrukt door de vernauwing, waardoor het silhouet van de speler achter dekking kleiner wordt. De hoek waaronder de speler achter dekking kan worden geraakt, is aanzienlijk kleiner. Om te verpotten, maakt u eenvoudig de bovenste magnetische riem los. De compressieband ontspant en je kunt de nieuwe potten er gemakkelijk induwen.

3. Comfortabele vulling in het ruggedeelte

In het heup- en onderruggebied heeft de rugzak een zeer comfortabele, brede vulling. Dit maakt het bijzonder comfortabel om te dragen. Zelfs volledig beladen met 16 pods, is de rugzak zeer comfortabel om te dragen.

4. Extra vakken voor vatreiniger en ID-kaart

Dit pakket heeft echt aan alles gedacht. De ID-kaart kan gemakkelijk in de pack worden opgeborgen, zodat je hem niet kwijtraakt en je altijd precies weet wie welke pack bezit. Er is ook een praktische vatenreinigingstas.

Capaciteit 4+5+7 potten - 16 peulen in totaal.

Product video for PBRack Jetpack Paintball Battlepack (Zwart / zwart)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden