Koop hier Tippmann paintballs

Het merk Tippmann Sports is al meer dan 20 jaar een van de meest gerenommeerde fabrikanten van paintballuitrusting ter wereld. Met de Tippmann TMC heeft Tippmann ook de momenteel meest populaire paintball-beginnersmarker in zijn gelederen. We krijgen vaak de vraag welke paintballs het meest geschikt zijn voor de Tippmann TMC. Bij deze vraag raden wij onze klanten over het algemeen de Tippmann Combat Paintballs aan, geschikt voor de Tippmann TMC paintball marker. Wij hebben altijd verse Tippmann paintballs voor u op voorraad, omdat wij deze rechtstreeks van de fabrikant halen. Aarzel dus niet en koop nu hier Tippmann paintballs.

Tippmann Combat Paintballs

Naast de bekende markers biedt het merk Tippmann Sports ook paintballs en paintballballen die zijn afgestemd op de markers. Het meest verkochte product op dit gebied zijn de beproefde Tippmann Combat Paintballs. Ze zijn ideaal voor gebruik in de Tippmann TMC MagFed paintball marker. Tippmann Combat Paintballs hebben een harde, tweekleurige schaal en een stroperige, lichtgevende vulling. De vulling is 100% biologisch afbreekbaar en kan bij het wassen na de wedstrijd zonder resten uit kleding worden gehaald. Dit is wat de Tippmann Combat Paintballs zo populair maakt bij spelers over de hele wereld.

Tippmann marker - Tippmann TMC & Co.

Het maakt niet uit met welke Tippmann paintball marker je speelt, of het nu Tippmann TMC , Tippmann TMC Elite , Tippmann Custom 98 of de nieuwere Tippmann Cronus is, alle modellen werken volgens hetzelfde principe. Het zijn allemaal zogenaamde blowback paintball markers. Deze hebben zo hard mogelijke paintballs nodig voor een optimale werking. Hier heeft Tippmann een oplossing voor bedacht met zijn eigen product, de Tippmann Combat Paintballs. We raden daarom aan dat al onze klanten alleen Tippmann-paintballs in hun Tippmann-markers schieten. Uiteraard zijn alle andere paintball merken en types met een harde schaal ook geschikt, maar optimale resultaten behaal je alleen met Tippmann Combat Paintballs. Vooral de MagFed-paintballmarkers Tippmann TMC en Tippmann Stormer, die via een magazijn worden geladen, hebben harde paintballs nodig die niet in het magazijn worden geplet of geplet. Gebruikers van het Tippmann TMC Magazin kennen het probleem zeker uit de praktijk.