RAM Paintballs - Grote selectie RAM-munitie

Natuurlijk hebben we ook een grote selectie munitie en projectielen voor RAM-wapens en -pistolen. Van paintballs tot rubberen kogels tot pepperballs voor RAM markers, in ons assortiment vind je alles wat je hartje begeert. Vooral op het gebied van RAM paintballs, ook wel RAM paintballs genoemd, hebben wij het grootste kleurenassortiment van Duitsland.

RAM-munitie - paintballs

Onze paintballs in de Cal. 43 zijn speciaal gemaakt voor de speciale vereisten van RAM-wapens. Ze hebben een stevige schaal en kunnen daarom gemakkelijk worden geschoten met alle RAM-paintballmarkers. De vulling is duidelijk zichtbaar en kan nog gemakkelijk worden uitgewassen. Hierdoor zijn deze paintballs ook uitermate geschikt voor trainingen voor autoriteiten en veiligheidsdiensten die hun training doen met zo realistisch mogelijke RAM-wapens.

Bij het kiezen van de kleur van onze Cal. 43 paintballs zijn bijna onbeperkt ingesteld, de speler kan momenteel kiezen uit 6 kleurvarianten. De kleur van de schaal is altijd hetzelfde als de kleur van de vulling. Dit betekent dat je zelfs teams met verschillend gekleurde munitie kunt verdelen voor training en direct kunt zien wie welke treffers heeft geland. De optimale voorwaarde voor de analyse na het trainingsscenario.

Er komen in de toekomst ook andere kleurvarianten, waaronder de witte Cal. 43 paintballs, een tactische variant met een zwarte schaal die tijdens de vlucht erg moeilijk te zien is, evenals RAM-munitie met een doorzichtige vulling en doorzichtige schaal voor gebruik op trainingsgebieden waar lelijke verfspatten niet gewenst zijn.

Dit alles rondt ons assortiment RAM-paintballs af. Wij leveren niet alleen aan eindklanten in heel Duitsland en Europa, maar zijn ook contactpersoon en leverancier voor diverse overheden, leger, veiligheidsdiensten en natuurlijk speelvelden en dealers/wederverkopers in de B2B-sector.

Poederballen voor RAM-markers

Voor wie het wat harder wil, of gewoon niet van kleurresten op het veld houdt, bieden we ook Cal. 43 poederballen . Dit zijn met poeder gevulde ballen met een wasomhulsel. De schaal is bijzonder hard, wat het optreden van uitbarstingen bijna volledig uitsluit. Chips zijn een veelvoorkomend probleem in RAM, vooral met de oude markeringen die erg, erg ruw waren op verf. Deze kun je daarom het beste bedienen met de RAM Powderballs.

Pepperballs - zelfverdediging met RAM-wapens

RAM-pistolen zoals de Walther PPQ zijn ook populair voor persoonlijke zelfverdediging. Het realistische uiterlijk van het wapen schrikt de aanvaller meestal direct af. Als alleen het kijken naar het wapen niet het gewenste effect oplevert, is het belangrijk om de juiste munitie in je RAM-wapen te hebben geladen. Hier zijn bijvoorbeeld zogenaamde pepperballs een aanrader. Dit zijn plastic balletjes gevuld met peperextract die niet alleen een hoge impactenergie hebben, maar ook een fijne nevel van peperstof uitstoten als ze barsten. Als de aanvaller het in het gezicht krijgt, irriteert het peperextract de slijmvliezen en luchtwegen, waardoor de aanvaller niet meer kan vechten. De perfecte combinatie van afschrikking en impact.

Rubberen kogels voor RAM-wapens

RAM rubberen kogels in Cal. 43 , zogenaamde rubberen ballen, kunnen zowel voor persoonlijke verdediging als voor schiettraining worden gebruikt. Ze bestaan uit een harde rubbersamenstelling en kunnen bijna onbeperkt worden hergebruikt. Een treffer is erg pijnlijk omdat deze kogels niet barsten en daarom al hun energie naar het doelwit overbrengen.