FIELD Paintballs - De oplossing voor veldwerkers

Als een van de grootste paintballdealers van Duitsland leveren wij ook tal van speelvelden in heel Duitsland. Het grootste item dat op paintballvelden wordt gehanteerd, zijn de paintballs. Enerzijds gaat het hier om de prijs, omdat de veldoperators bij de inkoop hard moeten rekenen om zo goedkoop mogelijk in te kopen. Anderzijds moeten de gekochte paintballs ook aan een bepaalde kwaliteitsnorm voldoen, want alleen zo zijn de klanten uiteindelijk tevreden. Bovendien beschadigen goedkope paintballs met bijvoorbeeld een olieachtige vulling het milieu en ruïneren ze binnen enkele maanden of jaren een heel systeem. Bij het kopen van paintballs voor paintballvelden geldt het keiharde principe dat als je goedkoop koopt, je twee keer koopt. Of misschien nog drastischer: wie als veldoperator op verf bespaart, verliest op den duur klanten en vernietigt ook zijn eigen fabriek.

Daarom hebben we met enkele van onze langetermijnpartners om de tafel gezeten en geluisterd naar hun behoeften en vereisten voor een echt goede verf voor hun vakgebied. Het resultaat is een hele catalogus aan punten die een goede veldverf voor paintballvelden uiteindelijk moet behalen. Natuurlijk brachten bijna al onze speelveldklanten ook de kwestie van de prijs ter sprake. Tegelijkertijd werd de lijst met wensen voor wat een goede Field Paint zou moeten kunnen, steeds langer. Het komt erop neer dat uiteindelijk iedereen moest beseffen dat wat ze willen mogelijk is, maar niet op het goedkope prijsniveau dat ze zouden willen. Tegelijkertijd ging het om klanttevredenheid op het paintballveld. Velen vertelden ons over paintballs die goedkoop waren maar uiteindelijk niet goed vlogen, de schaal te hard of te bros was en de vulling soms maanden later nog aan de hoezen hing. Toen we hen vertelden dat je voor een euro of twee meer per doos een paintball kon krijgen die al deze nadelen niet had maar toch tal van voordelen had, waren ze allemaal enthousiast.

Dit is hoe het FIELD Premium Paintballs- project werd geboren en geïmplementeerd. Op dit moment kunnen we zeggen dat we ons doel over de hele linie hebben bereikt en tal van tevreden pitch-operators zien het op dezelfde manier. Je hebt nu blijere klanten die zelfs bereid zijn meer geld te betalen voor de paintballs op het veld dan voorheen. Ze hebben ook minder verloren inkomsten door het binnenbrengen van paintballs en lagere schoonmaakkosten omdat onze FIELD Premium Paintballs minder residu achterlaten op velden en verhuurmateriaal. Er zijn ook geen prijsbesprekingen meer met de veldexploitanten over paintballs, omdat de doos FIELD Premium Paintballs niet in de normale winkels verkrijgbaar is.

Deze verf is de allround zorgeloze oplossing voor alle veldwerkers.

De perfecte schaal voor operators in het veld

De paintballs hebben een tweekleurige behuizing van hoge kwaliteit die gemakkelijk kan worden geschoten met elk model paintball marker. Dit maakt deze verf zowel geschikt voor huurmarkers als voor hobbyspelers met eigen uitrusting en toernooispelers in opleiding. Een verf voor alle gevallen.

Uniek in kleur en design, exclusief voor speelvelden!

Deze verf is speciaal ontwikkeld voor velden en is niet verkrijgbaar in de reguliere detailhandel. Het design van de krat is bijzonder opvallend en uniek op de markt. Dit brengt een hoge herkenningswaarde met zich mee en garandeert dat buitenlandse verf direct herkend wordt.

De kleur van de schaal (2-tone) en de kleur van de vulling is speciaal gekozen om de aandacht te trekken. Je kunt deze paintballs duidelijk zien. Daarnaast bieden we verschillende kleurstalen aan om uit te kiezen, zodat u kleuren kunt mengen en dagelijks slechts een bepaalde variëteit vrijgeeft, afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften. Nogmaals, andere paintballs op je veld zouden meteen je aandacht trekken.

Maak FPO veilig en winstgevend op uw veld

Een van de grootste problemen voor operators van paintballvelden die hun faciliteit exploiteren met FPO (Field Paint Only) is dat gastspelers graag proberen hun eigen paintballs mee te nemen. Dit kan op het eerste gezicht aantrekkelijk zijn voor de speler en ook een zekere kostenbesparing opleveren, maar het schaadt het speelveld aanzienlijk. De reden is dat de fabrieksexploitanten hun geld verdienen met de paintballs. Met FIELD Premium Paintballs zorg je er als veldoperator voor dat buitenlandse paintballs van andere merken direct herkend worden. Het FPO-concept kan zo veel beter worden geïmplementeerd en gecontroleerd. Het resultaat is meer omzet of minder omzetverlies door meegebrachte paintballs.