Verf van Empire Paintball

Empire betekent ‘imperium’ in het Duits: En bij paintball is imperium op zijn minst dichtbij. Het bedrijf, gevestigd in Sewell, New Jersey, VS, richt zich op de distributie en productie van professionele paintballuitrusting. Tegenwoordig kunnen paintballliefhebbers over de hele wereld hiervan genieten: Empire levert niet langer alleen Amerikaanse speciaalzaken, maar ook verkooppunten en online winkels in Europa.

Ons assortiment paintballs van Empire

Het Empires Paintballs assortiment is onderverdeeld in verschillende varianten die zijn ontworpen voor specifieke spelsoorten. De Hotbox Training paintballs hebben een relatief harde schaal. Dit maakt ze de ideale paintballs om als beginner kennis te laten maken met de sport. De “ RPS Polar Ice Winter ”-ballen worden gepresenteerd in een stralend turkoois. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn ze bedoeld voor gebruik onder zware omstandigheden. De middelharde schaal trotseert de winterkou. De vulling is dik en goed zichtbaar, maar kan toch gemakkelijk uit kleding worden verwijderd. Ook met deze ijzige, professionele paintballs zijn de beste vliegeigenschappen gegarandeerd.

Empire paintballs voor toernooispelers

Ben jij een toernooispeler en wil je te allen tijde onder professionele omstandigheden met paintballen omgaan? Dan moet je voor de Marballizer Premiums gaan. Het intense groen is relatief moeilijk te verwijderen nadat het barst, maar is nog beter zichtbaar. Ze zijn precies de juiste keuze voor professionele wedstrijden waarbij details belangrijk zijn. Overigens: onze medewerkers verpakken alle 500-pack zakjes voor u in een aparte doos, zodat uw dierbare paintballs veilig bij u thuis aankomen. Als je een bijzonder grote behoefte aan paintballs hebt, is het ook de moeite waard om de uitpuilende dozen van 2000 stuks aan te schaffen. In dit doosformaat kun je ook de uitstekende RPS Premium paintballs in fel paars pakken.