Paintballs voor kinderen zijn hier verkrijgbaar...

De paintball-nakomelingen zijn in opkomst. Om te kunnen paintballen moeten de kinderen een kleiner kaliber gebruiken, de zogenaamde Cal. 50. Deze aanzienlijk kleinere paintballs zijn lichter en hebben daarom minder projectielenergie dan de grotere paintballs. Toch zijn er ook bij Cal. 50 paintballs veel bijzonderheden en verschillen qua prijs-prestatieverhouding.

Kids Paintballs - Dit zijn de topmerken!

Zelfs met paintballs voor kinderen zijn er nu tal van fabrikanten op de markt die strijden om de gunst van de spelers. Nadat Gi Sports het eerste merk was dat de panitball-business voor kinderen betrad, bieden de andere grote spelers nu ook Tomahawk , Valken en Proshar aan . 50 paintballen voor kinderen .

Maar ook enkele naamloze merken zijn vertegenwoordigd en doen praktisch niet onder voor de grote aanbieders. Voordelig kinderpaintballs kopen is eigenlijk geen enkel probleem, je moet alleen een beetje vergelijken.

Over het algemeen is een krat paintballs voor kinderen een stuk goedkoper dan de paintballs bij Cal. 68 voor volwassenen, omdat er altijd 400 patronen in een doos zitten. Dat is het dubbele bedrag. Uiteindelijk kom je er echt goedkoop mee weg en kunnen de jongeren goedkoop paintballen.