Paintball-geluiddemper voor lopen met schroefdraad aan de voorkant (22 mm schroefdraad)

Paintball_Schalldaempfer_fuer_Hammerhead_Lapco_Nemesis_laeufe_mit_Frontewinde-1 Schalldaempfer_Bestandteile Groessenvergleich_Schalldaempfer Paintball_Schalldaempfer_Silencer_funktion Schalldaempfer_Bestandteile Groessenvergleich_Schalldaempfer
SKU: PSH-3132

99,95

Momenteel niet op voorraad
De levertijd bedraagt minimaal 10-14 dagen, als het artikel verkrijgbaar is bij de leverancier.
Product beschrijving

Nieuwe, langere versie. Totale lengte ca. 15 cm. (zie vergelijking laatste foto, oude versie links, nieuwe versie rechts)

Dit dempermodel wordt op de voorkant van de loop geschroefd en is geschikt voor lopen met 22 mm voordraad, evenals alle andere lopen met voordraad en afneembare mondingsrem, zoals de M-16 en AK-47 lopen uit onze bereik.

NIET GESCHIKT VOOR DE AK20 RUN EN ANDERE HAMMERHEAD lopen , deze hebben een andere schroefdraad aan de voorkant.

Het bijzondere aan dit dempermodel is dat hij echt gebouwd is als een demper, maar dan zonder vulling voor de functie. De lucht wordt over de gehele lengte van de geluiddemper door kleine gaatjes in de buitenste kamer geperst en van daaruit via extra gaatjes naar achteren afgevoerd. Zo wordt het schotgeluid aan de voorkant van de loopsnuit gedempt. Als vulmateriaal kan watten of professionele isolatiewol voor geluiddempers uit speciaalzaken worden gebruikt.

Door het plaatsen van de vulling kan, afhankelijk van de gebruikte vulling, een aanzienlijke vermindering van het schotgeluid worden bereikt voor games in het buitenland.

Lengte: ca. 21 cm (schroefdraad)

Draadspoed: 22x1.5

LET OP - Het gebruik van volledig functionele geluiddempermodellen is in Duitsland verboden. Daarom wordt dit artikel door ons verkocht zonder vulling en dus zonder functie. Wij vragen om uw begrip.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen