Paintball geluiddempers voor Hammerhead / Lapco / Nemesis lopen

Paintball_Schalldaempfer_fuer_Hammerhead_Lapco_Nemesis_laeufe_mit_Frontewinde Schalldaempfer_Bestandteile Groessenvergleich_Schalldaempfer Paintball_Schalldaempfer_Silencer_funktion Schalldaempfer_Bestandteile Groessenvergleich_Schalldaempfer
SKU: PSH-6097

99,95

Op voorraad
Product beschrijving

Nieuwe, langere versie. Totale lengte ca. 15 cm. (zie vergelijking laatste foto, oude versie links, nieuwe versie rechts)

Dit geluiddempermodel wordt met bouten op de voorkant van de loop geschroefd en past op alle Hammerhead BattleStixx-, Hammerhead BangStixx-, Lapco- en Carmatech Nemesis-lopen. NIEUW: De silencer past ook op de barrel van de Hardstyle AK20.

( Niet geschikt voor Hammerhead OneShot-vaten, omdat deze een schroefdraad van 22 mm hebben!)

Het bijzondere aan dit dempermodel is dat hij echt gebouwd is als een demper, maar dan zonder vulling voor de functie. De lucht wordt over de gehele lengte van de geluiddemper door kleine gaatjes in de buitenste kamer geperst en van daaruit via extra gaatjes naar achteren afgevoerd. Zo wordt het schotgeluid aan de voorkant van de loopsnuit gedempt. Als vulmateriaal kan watten of professionele isolatiewol voor geluiddempers uit speciaalzaken worden gebruikt.

Door het plaatsen van de vulling kan, afhankelijk van de gebruikte vulling, een aanzienlijke vermindering van het schotgeluid worden bereikt voor games in het buitenland.

Lengte: ca. 21 cm (schroefdraad)

LET OP - Het gebruik van volledig functionele geluiddempermodellen is in Duitsland verboden. Daarom wordt dit artikel door ons verkocht zonder vulling en dus zonder functie. Wij vragen om uw begrip.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen