RAP4 paintballmarker

Rap4 produceert niet alleen paintball-markers, maar het complete uitrustingspakket voor gotcha-spelers die geïnteresseerd zijn in bos- of scenario-gaming. En niet alleen dat, RAP4 paintball markers worden gebruikt door leger en politie over de hele wereld voor trainingsdoeleinden. In de loop der jaren heeft RAP4 verschillende markeringen op de markt gebracht.

RAP4 paintballmarker - welke paintballpistolen zijn er om te kopen?

RAP4 is bijzonder trots op zijn nieuwste marker, de DMAG. De DMAG heeft verschillende specificaties te bieden, die een zekere mate van interoperabiliteit garanderen. Bovendien is dit Gotcha-wapen vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Een van de meest realistische paintballwapens is de 468 Mag Feed Paintball Marker. Het kan op twee verschillende manieren worden bediend. De voedingseenheid is verborgen in de achterste loop. De behuizing van de RAP4 paintball marker is gemaakt van lichtgewicht aluminium en is toch robuust. De 468 Mag Feed paintball marker heeft een vergelijkbare structuur als zijn tweelingbroer onder de echte wapens en kan daarom binnen een minuut volledig worden gedemonteerd en weer in elkaar worden gezet.

RAP4 produceert niet alleen een verscheidenheid aan paintball-markers, het bedrijf produceert ook indrukwekkende paintball-pistolen, perfect voor het volgende scenariospel. Het RAP4 paintballpistool kan worden gekocht in opvallend zwart, camouflage, militair groen of blauw. Op de stofkap van elk door RAP4 vervaardigd pistool bevindt zich een extra rail om eventuele accessoires, zoals een laser of tactisch licht, te bevestigen. Bij aankoop van het paintballpistool krijg je een holster die je op je dij kunt dragen om sneller bij het pistool te kunnen.

RAP4 Paintball Marker - Wees de sluipschutter in het volgende scenariospel

Scenario-paintballspellen zijn spannend omdat je de rol speelt van een schurk of een eerlijke agent. De volgende game mag daarom niet zonder RAP4-paintball-markers zijn, omdat deze markers niet alleen sterk lijken op echte wapens, aangezien RAP4 ook bijna dezelfde functies mogelijk maakt voor een levensecht paintball-scenariospel. Als je op zoek bent naar een paintball sluipschuttersgeweer, dan vind je die gegarandeerd bij RAP4. Vooral omdat de fabrikant naast paintballmarkers ook andere Gotcha-accessoires produceert, zoals B. Tactische vesten en andere.

U wilt een RAP4 paintball marker kopen en heeft nog vragen over uw geselecteerde wapen, neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Omdat we allemaal zelf paintballen, kennen we de sterke en zwakke punten van elk afzonderlijk paintballwapen meer dan precies.