MacDev paintball-markers

innovatie en kwaliteit

Het bekende paintballmerk MacDev werd geboren in Australië, meer bepaald in Sydney, in 1969. De ingenieurs van MacDev waren meesters in hun vak op het gebied van pneumatiek, hydrauliek en engineering. Dit is hoe de ingenieurs van MacDev halverwege de jaren negentig het eerste paintball-luchtsysteem voor aluminium flessen op de markt konden brengen. Tegenwoordig produceert MacDev alles, van paintballmarkers, luchtsystemen, accessoires en kleding.
In 2003 ontwikkelde MacDev een reeks elektronische paintballmarkers die vanwege het goedkeuringsproces in 2004, 2005, 2006 en 2007 zouden verschijnen. In 2007 zou MacDev opnieuw een innovatieve paintball-marker lanceren, de Droid-marker. Dit was een revolutie in de paintballmarkt omdat de door een schuifventiel aangedreven paintballmarker alle verwachtingen overtrof.In 2009 introduceerde MacDev opnieuw een innovatieve marker, de Clone Marker.

MacDev paintball marker goedkoop kopen – u bent bij ons aan het juiste adres

Wil je een MacDev paintball marker kopen, kijk dan eens rond in onze winkel. Wij hebben alle MacDev paintball markers tegen een onverslaanbare prijs-prestatieverhouding. Laat ons je meenemen in de wereld van Gotcha. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met uitgebreid aankoopadvies. We kijken uit naar je.