Tippmann TiPX en TPX paintball marker accessoires

Als u een Tippmann TiPX of TPX paintball marker bezit, weet u dat u een betrouwbaar en krachtig apparaat in handen heeft. Maar waarom genoegen nemen met de standaard accessoires als je de opties hebt om het meeste uit je uitrusting te halen? Hier vindt u een uitgebreide keuze aan accessoires die uw Tippmann TiPX of TPX nog beter maken.

holsters en draagsystemen

Een goede holster en een betrouwbaar draagsysteem zijn essentieel om uw wapen veilig en comfortabel te dragen. We bieden een grote keuze aan holsters en draagsystemen die perfect zijn afgestemd op de Tippmann TiPX en TPX. Van het klassieke heup- of schouderholster tot modulaire draagsystemen die ruimte bieden voor meerdere tijdschriften en extra uitrusting, alles is inbegrepen.

runs en hardloopsets

Een precieze en effectieve run is een van de belangrijkste factoren in de prestaties van uw paintball marker. Daarom bieden wij een breed scala aan lopen en lopensets die perfect zijn afgestemd op de Tippmann TiPX en TPX. Onze lopen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een hoge precisie en bereik. Ook hebben we barrel sets in de aanbieding die naast de barrel ook de juiste sleeves en inserts bevatten.

Tijdschriften en tijdschriftenhouders

Een betrouwbaar magazijn en een handige magazijnsluiting zijn essentieel om snel en effectief te kunnen herladen. Wij bieden een grote keuze aan tijdschriften en tijdschriftenhouders die perfect zijn afgestemd op de Tippmann TiPX en TPX. Van het klassieke 7-schots magazijn tot grotere magazijnen met 12 of 14 schots, alles zit erbij. Tijdschriftenhouders in verschillende uitvoeringen zijn ook verkrijgbaar.

handvatten en triggers

Een goede grip en nauwkeurige trekker zijn cruciaal voor een veilige en effectieve hantering van uw paintball marker. We bieden een breed scala aan grips en triggers die perfect zijn afgestemd op de Tippmann TiPX en TPX. Van ergonomisch gevormde grepen tot triggers met bijzonder korte ontgrendelingsafstanden, alles is inbegrepen.