Tippmann TMC magazijn en vervangend magazijn

Het Tippmann TMC magazijn en het Tippmann TMC vervangingsmagazijn zijn de perfecte aanvulling op de Tippmann TMC marker. Ze bieden hoge betrouwbaarheid, prestaties en duurzaamheid om ervoor te zorgen dat je altijd klaar bent om het spel te domineren.

Technische details

Het Tippmann TMC magazijn en het Tippmann TMC vervangingsmagazijn hebben een capaciteit van 20 patronen en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal om een lange levensduur te garanderen. Het magazijn is gemakkelijk te laden en te ontladen en zorgt voor een snelle en betrouwbare invoer van paintballs in uw Tippmann TMC marker.

Het Tippmann TMC vervangingsmagazijn is uitgerust met een geïntegreerde vultrechter die een snel en eenvoudig vullen mogelijk maakt. Het magazijn heeft ook een gebruiksvriendelijke uitwerpknop waarmee het magazijn snel van de marker kan worden verwijderd.

Kenmerken en voordelen

Het Tippmann TMC Magazine en Tippmann TMC Replacement Magazine bieden een aantal voordelen waardoor ze de perfecte keuze zijn voor paintballspelers. Voordelen zijn onder andere:  • Hoge betrouwbaarheid en prestaties


  • Eenvoudige bediening en onderhoud


  • Lange levensduur


  • Snelle en betrouwbare invoer van paintballs


  • Geïntegreerde invoertrechter voor snel vullen


  • Gebruiksvriendelijke uitwerpknop
Het Tippmann TMC-magazijn en het Tippmann TMC-vervangingsmagazijn zijn ook compatibel met een breed scala aan paintballmarkers en kunnen eenvoudig worden aangepast aan uw unieke behoeften en eisen.

Dus waar wacht je op? Ontdek vandaag nog het tijdschrift Tippmann TMC en het vervangingsmagazine Tippmann TMC op paintballsports.de en ervaar zelf de voordelen en prestaties van deze producten.