De nieuwe Hardstyle AK47 paintball marker is er!

Het lange wachten van de AK47-fans is nu ten einde. Na een aantal jaren van ontwikkeling presenteerde het bedrijf Hardstyle uit Tsjechië het laatste seriemodel van hun AK20 paintball aanvalsgeweer in de AK47-look. Tot grote vreugde van alle spelers en AK47-fans werden er zelfs twee verschillende modelvarianten op de markt gebracht. De Hardstyle AK20 is verkrijgbaar als een klassiek AK47 aanvalsgeweer met een houten kolf en houten hulpstukken, of in een moderne tactische look met een metalen omhulsel en veel Weaver-rails voor het bevestigen van accessoires. Beide modellen hebben van binnen dezelfde structuur en verschillen alleen van buiten. De Hardstyle AK47 paintball marker is al legendarisch en is een van de meest populaire modellen op de markt.

Waar kan ik de Hardstyle AK20 kopen?

Als een van de grootste paintballwinkels in het Duitstalige gebied was het voor ons bijzonder belangrijk om de Hardstyle AK20 in ons assortiment op te nemen. Vanaf nu bieden wij u niet alleen de AK20 paintballmarker in alle modelvarianten aan, maar ook de nodige accessoires zoals de AK20 vervangende magazijnen. Je bestelt alles gemakkelijk en gemakkelijk hier in onze online shop. Voor nieuwkomers raden we de grote Hardstyle AK20 complete set met 8 magazijnen aan. Met een MagFed paintball marker heb je altijd magazijnen nodig en met deze set ben je vanaf het begin goed uitgerust en hoef je later niets meer te kopen.

De Hardstyle AK47 paintball marker is uniek

Er is in het verleden nooit een vergelijkbaar model geweest. Niet alleen de look is compleet nieuw, maar ook de innerlijke werking. Het Hardstyle-bedrijf heeft echt nagedacht over de ontwikkeling van de AK20 en vond een paar interessante en innovatieve benaderingen om een nieuwe impuls te geven aan de ontwikkeling van deze echt geweldige marker. Tot nu toe zijn er voornamelijk AR-15 paintball markers en andere Amerikaanse modellen op de markt geweest. Dit komt simpelweg omdat de sport paintball thuis is in de VS en natuurlijk de lokale invloeden in de sport vloeien. Het in Oost-Europa gevestigde bedrijf Hardstyle Paintball brengt hier nu verandering in en laat een frisse wind waaien op de paintballmarkt voor MagFed-markers.