LA Infamous Silencio FL Barrel / Barrel Tip (14,5")

SKU: 4419

94,95

Farbe
De levertijd bedraagt minimaal 10-14 dagen, als het artikel verkrijgbaar is bij de leverancier.

Share us
Product beschrijving

Beruchte Silencio FL Barrel / Barrel Tip (14,5")

De lineaire "Silencio-poort" is ontwikkeld om aan de behoeften van professionele gamers te voldoen. Luidheid, betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en bescherming tegen het binnendringen van vloeistof.

De Silencio Tips gebruiken langwerpige sleuven in plaats van ronde gaten, wat resulteert in een soepelere luchtstroom en minder geluid.

Elke keer dat de paintball door een van de ventilatieopeningen gaat, verandert de drukontlasting abrupt. Elke drukverandering zorgt ervoor dat de bal iets beweegt. De Silencio Tips verminderen de drukveranderingen drastisch. En omdat de sleuven langwerpig zijn, ligt de drukval dichter bij een lineaire functie. De bal verlaat de loop met minder abrupte drukveranderingen en een soepelere luchtstroom, waardoor de balprecisie verbetert.

De lineaire Silencio-openingen zijn 1/3 van de breedte van standaard poortopeningen. Deze breedte is om een specifieke reden gekozen. Telkens wanneer er water of verf op het vat zit, komt het vast te zitten in de opening en de oppervlaktespanning van de vloeistof houdt het daar, waardoor wordt voorkomen dat het langs het vat druppelt. De drukgolf van het volgende schot zorgt ervoor dat de vloeistof wegvliegt.

Kenmerken:

- Compatibel met Planet Eclipse™ Shaft FL Barrel Inserts

- Gemonteerde lengte: 14,5 inch (tip + achterkant)

- Zoals de naam al doet vermoeden, is Silencio extreem stil

- Vloeistofbestendig

- Consistente precisienauwkeurigheid

Productvideo voor LA Infamous Silencio FL Barrel / Barrel Tip (14,5")

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen