Krytac Trident Mk2 CRB-M Airsoft S-AEG (Grijs)

According to the German Weapons Act, not allowed under 18 years of age.
SKU: 4496

519,95

Weinig items beschikbaar
Share us
Beschrijving van het product

Krytac Trident Mk2 CRB-M S-AEG 6 mm Airsoft-geweer

De MK2 CRB is het meest veelzijdige wapen in de Trident-serie en is een hybride tussen de PDW en de SPR. De volledig metalen AEG heeft een loop van 10,5 inch en een vrij zwevende DEFIANCE TR105 M-Lok handguard van 10 inch. De MK2 aluminium ontvangers hebben een modern design met een diep reliëf KRYTAC-logo. Een speciaal ontworpen DEFIANCE-pistoolgreep verhoogt het comfort bij het grijpen van het wapen. Extra functies zijn onder meer een tweehandige vuurkiezer en een werkende grendelvergrendeling om gemakkelijke toegang tot de hopup mogelijk te maken. De KRYTAC roterende hop-up heeft 15 instelpunten. De KRYTAC-ABS (verstelbare batterijvoorraad) zit op de bufferbuis en kan in vijf standen worden versteld en biedt ruimte voor een grotere keuze aan batterijen. De CRB gebruikt de gebruikelijke tijdschriften in AR / M4-stijl.

Intern heeft de Trident MK2 CRB een versterkte 8 mm kogellageruitrusting met een geïntegreerde MOSFET. De tandwielkast heeft aan de linkerkant een klein venster waar smering rechtstreeks op de tandwielen of zuiger kan worden aangebracht. Extra kenmerken van de versnellingsbak zijn onder meer een modulair veergeleidingssysteem waarmee de veer kan worden vervangen zonder de versnellingsbak volledig te demonteren. De KRYTAC-zuiger is gemaakt van een duurzaam, lichtgewicht polymeer en heeft 4 metalen tanden waarvan de voorlaatste tand al is verwijderd om de AOE te optimaliseren. Alle componenten van de transmissie draaien met een hoog koppel (ong. 30.000 tpm onbelast) dankzij de KRYTAC-motor.

Functies:

Behuizing volledig gemaakt van aluminium.

Werkende boutvanger.

De vuurkeuzehendel is aan beide zijden te bedienen

M-lok handbescherming.

Opklapvizieren van polymeer.

Technische specificaties:

Systeem: S-AEG (Betekent: GEEN volle auto!)

Kaliber: 6 mm

HopUp: Ja, verstelbaar

Materiaal: Onderste en bovenste ontvangers zijn volledig gemaakt van gefreesd aluminium. Schroeven, bedieningselementen en de bufferbuis zijn van metaal.

Magazijncapaciteit: ca. 300 schoten, metalen highcap

Energie: informatie van de fabrikant ongeveer 1,5 J.

Totale lengte: ongeveer 675mm-787mm

Gewicht: ca. 2,8 kg

Product video for Krytac Trident Mk2 CRB-M Airsoft S-AEG (Grijs)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *