G&G GPM1911 CP GBB Airsoft Pistool (zwart)

According to the German Weapons Act, not allowed under 18 years of age.
SKU: 5743

189,95

Weinig items beschikbaar
Share us
Beschrijving van het product

G&G, opgericht in Taiwan in 1986, is een ervaren ontwerper en fabrikant van replica airsoft en accessoires. Vanaf de eerste replica is hun doel innovatie en hoge kwaliteit, om zelfs aan de meest veeleisende klantbehoeften te voldoen. Tegenwoordig zetten ze hun nalatenschap voort door nieuwe soorten unieke opvallende airsoftwapens te ontwikkelen met de hoogste kwaliteitscontrole.

Met de GPM1911 CP betreedt G&G de Hi-Capa wereld! Dit airsoft-pistool is de ultieme optie voor gamers die een betrouwbaar handwapen nodig hebben dat zelfs de meest ongunstige omstandigheden aankan.

Met dezelfde updates in de GPM92, maakt het nieuwe klepontwerp van dit pistool het aanzienlijk veerkrachtiger en efficiënter, waardoor het pistool klaar is wanneer je het nodig hebt in het airsoft-veld.

Zoals gezegd is de G&G GPM1911 CP voorzien van speciale interne onderdelen om vooral bij gaming punten te scoren. Een zogenaamde wervelcilinderklep vermindert de vorming van ijs door een snelle draaibeweging. Het in het magazijn ingebouwde gasfilter gaat ook het cool-down effect tegen door alleen puur airsoft gas door het filter te laten. Vloeibaar gas blijft achter in het magazijn.

Het pistool kan worden gebruikt door links- en rechtshandigen, maar rechtshandigen zijn veel comfortabeler. In combinatie met de ingebouwde metalen binnencilinder bereikt de GPM1911 CP een zeer goed schotpatroon en met 0,20 BBs een output van maximaal 1,0 joule. De hop-up wordt van voren afgesteld via de snuit met behulp van het meegeleverde gereedschap. Een vervelende demontage om de hop-up aan te passen, in vergelijking met andere GBB-pistolen, is daarom geëlimineerd.

Details:

Hop-up: verstelbaar

Vuurmodus: semi-automatisch

Magazijncapaciteit: 30 ronden

Lengte: 220 mm

Lengte binnencilinder: 115 mm

Kaliber: 6 mm

Leveringsomvang:

- G&G GPM1911 CP-pistool

- GPM1911 CP-magazijn

- Hop-up-tool

- Snellader

- Hardcase (niet afsluitbaar)

Product video for G&G GPM1911 CP GBB Airsoft Pistool (zwart)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *