KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Exalt Paintball – De nummer één op het gebied van accessoires
maandag december 18, 2017

Exalt Paintball – Wat maakt dit merk zo speciaal?

Exalt heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de topaanbieders in de paintballsport. De producten van Exalt zijn van hoge kwaliteit en veelal zeer innovatief. Wat ons betreft mogen ze dan ook in geen enkele goed gesorteerde winkel ontbreken.

Exalt Paintball begon een paar jaar geleden met de productie van paintballschoenen, de zogenaamde Exalt TRX Cleats, en speedfeeds voor de Dye Rotor Hopper en nog wat andere kleine onderdelen die het leven van de spelers gemakkelijker moeten maken.

De grote doorbraak kwam met de Exalt Barrelmaid . Een vatenreiniger van de nieuwe generatie die niet alleen eenvoudig van constructie is, maar simpelweg beter werkt dan alles wat je op de markt kunt kopen. De Exalt Barrel Maid Barrel Cleaner heeft één zijde voor het reinigen van de loop en een fijne zijde met een microvezeloppervlak voor het polijsten. Het geheel is gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit en is vrijwel onverwoestbaar. Je kunt de vatenreiniger na de speldag zelfs in de wasmachine gooien en hij komt er intact, schoon en klaar voor gebruik uit.

Sinds deze doorbraak lag Exalt Paintball niet alleen op ieders lippen, maar hadden ze ook de middelen verdiend om stoom af te blazen op een groot aantal nieuwe projecten. Het resultaat kun je vandaag bewonderen. Exalt brengt elk jaar een tiental nieuwe paintballproducten uit. Het bijzondere is dat er elke keer óf een technische innovatie is en je een compleet nieuw product krijgt, óf Exalt een bestaand product onder eigen label uitbrengt en de prijs flink verlaagt. Hoe dan ook, Exalt verrast altijd, en hun nieuwe producten blijven gamers over de hele wereld jaar na jaar verrassen.

In onze grote Exalt Paintball Shop krijgt u uiteraard het volledige assortiment van alle producten en altijd alle nieuwe artikelen. Wij hebben nauw contact met Exalt en ontvangen regelmatig nieuwe goederen.

Welke Exalt-producten kunnen we in 2018 verwachten? – Het nieuws…

Voor het komende seizoen zijn er tot nu toe nog niet veel andere innovaties aangekondigd. Exalt heeft het grootste deel ervan al gepubliceerd en aangekondigd tijdens de Paintball Worldcup eind oktober.

Er werden onder andere nieuwe techmatten gepresenteerd in 3 coole designs. Ook heeft Exalt aangekondigd dat ze hun tassencollectie blijven uitbreiden. Nu er al 2 Exalt markerbag-modellen zijn, evenals verschillende transportcontainers voor hoppers, maskers, tonnen en andere accessoires, is het slechts een kwestie van tijd voordat er nieuwe Exalt-tassen op de markt komen.

In 2017 is ook het assortiment vatenreinigers van Barrel Maid uitgebreid. Exalt biedt dit nu aan in Cal. 50,- voor de zogenaamde kids paintball markers. Daarnaast is er voor de sluipschutterspelers een aanzienlijk langere XL Barrel Maid ontwikkeld en is er een Supreme Swab-variant met 2 microvezelzijden. Quasi een old school vatenreiniger in Exalt kwaliteit. Nog een vrijwel onverwoestbaar exemplaar met vervangbare schoonmaakpads.

Wij zijn er zeker van dat 2018 ook voor het merk Exalt een goed jaar zal worden en dat we kunnen rekenen op veel nieuwe producten. Als een van de grootste Duitse Exalt-dealers blijven wij van Paintball Sports uiteraard alle nieuwe producten in ons assortiment opnemen en altijd de nieuwste Exalt-producten bij u presenteren en leveren.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.