DYE UL-C Paintball Jersey (Vuur)

DYE_UL_C_Paintball_Jersey_Fire-7 DYE_UL_C_Paintball_Jersey_Fire_backDYE_UL_C_Paintball_Jersey_Fire_side DYE_UL_C_Paintball_Jersey_Fire_back DYE_UL_C_Paintball_Jersey_Fire_side
SKU: 5158

Oorspronkelijke prijs was: 109,95€.Huidige prijs is: 69,95€.

groesse

Product beschrijving

DYE UL-C Paintball Jersey

Getest onder strenge omstandigheden over de hele wereld samen met CRBN (Carbon Paintball), zorgvuldig ontwerp en nauwkeurige constructie resulteren in een technisch shirt dat onder alle omstandigheden voldoet aan de behoeften van de speler.

Met zijn unieke spelergerichte eigenschappen biedt de UL-C-trui de beste prestaties en kant-en-klare functionaliteit. De constructie van de UL-C-trui heeft een "5 Panel Tailored Fit" die duurzaamheid en behendige bewegingen combineert om een zeer comfortabele pasvorm voor elke speler te garanderen. Met de high-end "4-Way-Stretch-Nylon"/"Elastic Power Mesh" en "Lyrcra/Elastane-Fabric Blend" wat resulteert in optimaal comfort en mobiliteit voor alle bewegingsbereiken op het veld. UV-bestendige print voor een duurzame en langdurige look. Daarnaast is de jersey waterafstotend om ook bij slecht weer goed op te vallen.

Kenmerken:

- CRBN "5 Panel Tailored Fit"

- Hoge kwaliteit 4-way stretch nylon/elastisch power mesh

- Flexibele mix van lycra en spandex

- UV-bestendige bedrukking

- C6 DWR weerbestendige coating (duurzaam waterafstotend)

- Compacte kraag

- Elastische duimlus

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen