DYE Teambroek 2.0 Model (Dyecam)

SKU: 1064

169,95

groesse
Stuk
Share us
Beschrijving van het product

Dye Team Pants 2.0 in de nieuwe Dyecam uitvoering met stoere camouflage look. Even geschikt voor toernooispelers zoals bosspelers.

De nieuwe Dye Crew Pants, of in Duitse teambroeken, wordt gekenmerkt door hoogwaardige afwerking en een zeer licht, maar toch duurzaam materiaal.

Veel bewezen functies van het vorige UL-model zijn overgenomen door Dye. Zo heeft de broek soepele stof rond de dijen en het beproefde trekkoord bij de tailleband, dat eenvoudig wordt gesloten met een lus in plaats van met een drukknoop. Uiteraard zijn de knieën gewatteerd en verstevigd met hoogwaardig nylonweefsel, waardoor de broek minder gevoelig is voor beschadigingen bij het glijden op een stompe ondergrond.

Nieuw is de elastische tailleband, wat het draagcomfort van deze broek aanzienlijk verbetert. Het nieuwe model biedt optimale bescherming, maar draagt net zo comfortabel als een vrijetijdsbroek/joggingbroek.

Natuurlijk maakt de broek ook optisch indruk. Het effen zwart in combinatie met een eenvoudig dye-logo op de zijkant en de onderrug maken deze broek de perfecte combinatieoptie voor truien en uitrusting in elke kleurencombinatie.