KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Dye Axis Paintball-masker – De Proto Axis keert terug…
donderdag september 14, 2017

De Proto-as wordt nu de Dye-as genoemd

Dye heeft zijn Proto Axis paintballmasker uit het middensegment een facelift gegeven en brengt het opnieuw uit onder het Dye Axis- label. De Axis-maskerlijn heeft een lange tijd stil gelegen nadat Dye deze een paar jaar geleden van de markt haalde. Dit heeft echter een gat achtergelaten in het maskersegment van de hogere middenklasse. Dye besefte dit eindelijk en besloot de Dye Axis weer op het veld te brengen.

Dye Axis – wat is er nieuw?

Er is niet veel veranderd: Dye heeft het beproefde basisconcept van de Proto Axis behouden en de optiek herzien en up-to-date gebracht. De Ear Pices zijn aangepast in Dye Design en de Dye Axis heeft 4 nieuwe, frisse kleurencombinaties gekregen.

Uiteraard blijft de beproefde Proto Thermal-maskerbril gebruikt voor het Dye Axis paintballmasker .

Al met al een geslaagde nieuwe uitgave in de eerlijke prijsklasse onder de 100 euro. Voor deze prijs krijgt de koper met de Dye Axis echt alle functies die je vandaag de dag van een modern, high-end toernooimasker mag verwachten.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.