DLX Luxe TM40 Paintball Marker (Chroom / Rood)

According to the German Weapons Act, not allowed under 18 years of age.
SKU: 7046

1.995,95

Not in stock at the moment
Stuk
De levertijd is minimaal 10-14 dagen als het artikel beschikbaar is bij de leverancier.
Share us
Beschrijving van het product

DLX Luxe TM40-marker

De nieuwe Luxe TM40 is de nieuwe marker van Luxe en is uitgerust met de nieuwste en beste technologie. De naam TM40 is afgeleid van Tim Montressor's speler nummer 40, aan wie deze marker is opgedragen.

Naast een gewijzigd exterieur maakt de Luxe TM40 vooral indruk met zijn innerlijke waarden. Achter de TM40-kernupdate ligt de herziene boutenset, naast een vergrote drukkamer die de werkdruk heeft verlaagd tot het laagste niveau van alle Luxe, is de interne geometrie geoptimaliseerd voor een verbeterd eindbeeld en de bekende ICE-coating, in de nieuwste generatie zorgt ervoor dat de onderdelen van de boutenset bijna naadloos samenwerken.

De interne luchtkanalen zijn vergroot zodat de druk constanter is en in grotere volumes beschikbaar is. Het reactievermogen van de boutenset is verbeterd door een herontwerp van het regelventiel.

De TM40 wordt aangeboden in elektronische en mechanische versies. De QEV in de boutenset helpt beide versies om optimaal te presteren.Tim Montressor was verantwoordelijk voor de productontwikkeling bij DLX Technology. Hij speelde een belangrijke rol om het merk Luxe naar de voorgrond van de branche en naar het podium te brengen. De Luxe TM40 is de laatste Luxe die hij heeft ontwikkeld.

optiek

De Luxe TM40 is de fysieke definitie van het merk Luxe, strak en minimalistisch maar toch direct herkenbaar. De Luxe TM40 heeft de look en feel van een Luxe, zonder andere onnodige opsmuk.

afhandeling

Luxe-ergonomie heeft de industriestandaard bepaald sinds de Luxe werd geïntroduceerd en is gebaseerd op feedback van de topspelers van onze sport. Door zich constant aan te passen aan veranderingen in speelstijl, nieuwe luchtsysteem- en hopperconfiguraties en triggeraanpassingsopties die ongeëvenaard zijn, heeft de Luxe herhaaldelijk opnieuw gedefinieerd wat luxe betekent. Ergonomische veranderingen aan het handgreepframe en de voorgreep maken de Luxe TM40 tot de meest comfortabele Luxe die we ooit hebben gemaakt.

prestatie

De vorige Luxe-generatie won in hun debuutjaar het wereldkampioenschap in handen van de Houston Heat. Voortbouwend op dit succes is de Luxe Bolt-kit verder verfijnd om nog meer prestaties te leveren. Bijna elk onderdeel van de kern is gewijzigd en opnieuw ontworpen om de efficiëntie, het schotpatroon en de balbehandeling te verbeteren.

veelzijdigheid

De Luxe TM40 gaat daar met een mechanisch geoptimaliseerde kern, de marker kan worden voorbereid en omgebouwd voor zowel mechanische bediening als weer voor elektronische bediening zonder extra accessoires.

Functies:

- Vergrote luchtkanalen voor lagere werkdruk met betere respons

- Ergonomische aanpassing aan het frame voor een nog betere wegligging

- Herzien schietsysteem voor een nog soepeler schot

- Ontwerp zonder gereedschap, zelfs de solenoïde kan zonder gereedschap worden verwijderd

Product video for DLX Luxe TM40 Paintball Marker (Chroom / Rood)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *